Cum și-a dat seama Anamaria Prodan că are telefoanele ascultate. Ce le spunea prietenilor

Iancu Andreea 13.10.2020, 17:30
Cum și-a dat seama Anamaria Prodan că are telefoanele ascultate. Ce le spunea prietenilor

Anamaria Prodan a reușit să își dea seama că are telefoanele ascultate. Impresara a dezvăluit totul în cadrul unui interviu în exclusivitate. Se pare că Anamaria ar fi intrat în atenția Parchetului după ce s-a deschis o anchetă în cazul trucării meciurilor echipei Gloria Buzău.

Cum a descoperit Anamaria Prodan că are telefoanele ascultate

Impresara de fotbal a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, cum a realizat că are telefoanele ascultate. Se pare că Anamaria Prodan a aflat înainte de sesizarea de la Parchet că este urmărită. Vedeta este anchetată din pricina meciurilor de la Gloria Buzău. Potrivit Comisiei de Disciplină, echipa a fost suspendată în 2016 din pricina acuzațiilor de trucare a jocurilor.

Anamaria Prodan a fost avertizată de către persoane apropiate, care o sunau și sesizau că apelurile conțineau zgomote ciudate. De asemenea, conexiune nu era mereu la fel de puternică precum în mod normal.

„Îmi spuneam prietenii de foarte multe ori că nu mă aud foarte bine, că se aude ceva ciudat atunci când mă sună. Dar eu le ziceam că nu sunt atât de neagră, încât să creadă cineva că m-aș ocupa cu prostii.(…) E bine ca sunt supravegheată, că nu poate nimeni să mă răpească.”, a povestit vedeta, conform antenastars.ro.

Anamaria Prodan a descoperit că are telefoanele ascultate
Anamaria Prodan a descoperit că are telefoanele ascultate

Impresarea nu are motive să se teamă

Deși numele său apare în cadrul unei anchete sportive importante, Anamaria Prodan a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu că nu se teme. Soția lui Reghecampf consideră că își bazează viața pe o serie de principii solide, pe care le folosește și în educația copiilor săi.

De altfel, Anamaria Prodan se consideră un om onest, corect, care nu și-ar dori să dea un exemplu negativ către tânăra generație. În ciuda temperamentului său vulcanic, impresara exclude posibilitatea de a trunchia adevărul. Pentru soția lui Laurențiu Reghecampf este mai importantă educația celor patru copii, pe care își dorește să îi crească cu mândrie.

„Am niște principii pe care le respect. Când sunt eu vulcanică, nu mă oprește nimic. Sunt multe discuții, contează că s-a terminat. Nu exista posibilitatea să truchez. Am patru copii și vreau să îi cresc cu mândrie.”, a mai dezvăluit impresara.

Comisia de Disciplină a luat azi decizia în cazul celor de la Gloria Buzău, acuzați de blaturi pentru pariuri. Astfel, au fost date amenzi de peste 200.000 de euro și 174 de luni de suspendare cumulate. Meciurile care au dus la această decizie în 2016 sunt cele cu FC Voluntari (1-5 şi 2-5), Academica Argeş (0-3 şi 1-5) şi ACS Berceni (2-4 şi 7-1) şi câte unul cu Farul Constanţa (0-4), CF Brăila (2-3), SC Bacău (0-4) şi Rapid CFR Suceava (1-3), potrivit gsp.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...