Ana Morodan dă cărțile pe față după scandalul rușinos. Ce a recunoscut abia acum

Ana-Maria Tudor 24.04.2023, 20:18

Ana Morodan, cunoscuta influenceriță, trece prin momente grele și a vorbit deschis, cu lacrimi în ochi, despre incidentele avute cu poliția. Aceasta a recunoscut că a luat pastile zilnic și că fără ele nu putea să iasă din casă. Mai mult, Ana Morodan nu își amintește când a urcat a două oară la volan după ce a fost oprită de polițiști.

Ce a dus-o în această situație pe „Contesa Digitală”?

Ana Morodan a refuzat să oprească la semnalele poliției rutiere și a provocat un accident în care a avariat două mașini. Ulterior, aceasta a refuzat testele pentru alcool și substanțe psihoactive, dar și prelevarea probelor biologice. În urma incidentului, vedetă TV a petrecut o noapte în arest. În aceeași zi, a mai fost oprită de poliție pentru conducere fără permis, după ce acesta îi fusese reținut în urma accidentului.

Recent, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Ana Morodan a recunoscut că a luat pastile zilnic pentru a-și ține sub control anxietatea. Aceasta a dezvăluit că lua pastilele chiar și atunci când nu era înconjurată de mulți oameni, inclusiv în momentele în care trebuia să se întâlnească cu doar câteva persoane.

„Sunt o fată foarte norocoasă, pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni. Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic. Ajunsesem să iau pastile, când trebuia să ies undeva, pentru că anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez”, a împărtășit Ana Morodan pentru Antena Stars.

Ana Morodan
Ana Morodan. Foto: Inquam Photos/ Sabin Cirsotveanu

Fosta prezentatoare a emisiunii „Nuntă cu scântei” susține că nu se afla sub influența substanțelor interzise

Contesa Digitală susține că nu se afla sub influența drogurilor la momentul accidentului. Vedeta luase calmante, dar nu își amintea ce băutură alcoolică consumase înainte de a se urca la volanul mașinii. Alcoolemia regăsită în sânge nu depășea 0.05%, echivalentul unei beri. De asemenea, aceasta a menționat că a fost o perioadă în care a crezut cu adevărat că aceste pastile o să o ajute să se simtă mai bine, dar după ce trecea efectul, revenea la starea inițială de anxietate. Utilizarea în mod necorespunzător al acestui tip de pastile poate duce la dependență, efecte secundare grave și chiar supradozaj. Este important că medicul să recomande întotdeauna dozajul medicamentului pentru anxietate. În plus, combinarea acestor pastile cu alcoolul poate fi extrem de periculoasă și poate duce la incidente grave.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: