Alexandra Stan a declarat război unei colege de la Survivor 2021. “Nu ţi-e ruşine?”

Ana Anitoiu 14.02.2021, 15:35

Alexandra Stan i-a declarat război unei colege de la Survivor România 2021. Cântăreața a ajuns la capătul răbdării în Republica Dominicană și a izbucnit un scandal imens în care s-au implicat și alți concurenți din cadrul emisiunii de la Kanal D.

Alexandra Stan, în război cu o colegă de la Survivor România 2021

Tensiunile cresc la Survivor România 2021, din cauza lipsei hranei. Alexandra Stan a ajuns la cuțite cu Elena Marin, după ce concurenta a acuzat-o că nu i-a dat o porție de mâncare. Sebastian Chitoșcă, Zannidache și Jador s-au implicat, de asemenea, în scandal.

”Alexandra Stan: Te-am rugat: «îți dau orez sau nu»? Elena: Tu nu! Mi-ai zis: «de ce nu iei de la Simona». Ai venit tu la mine și mi-ai spus: «Elena, hai să-ți dau orez?». Alexandra Stan: Nu ți-e rușine, măi frate, că te vede Dumnezeu? De două ori te-am întrebat «vrei să-ți dau o lingură, două, că i-am pus și Roxanei»? Elena: Măi, nu mi-ai zis nimic. Mi-ai spus să nu mai comentez și că Simona îmi dă orez”, a fost schimbul de replici dintre cele două concurente.

Alexandra Stan a declarat razboi unei colege de la Survivor 2021.
Alexandra Stan

Cine i-a luat apărarea Alexandrei Stan

În urma acestui schimb de replici, Sebastian Chitoșcă, Jador și Zannidache au intervenit în scandal, de partea Alexandrei Stan. Primul dintre ei a acuzat-o că nici ea nu împarte mâncare. Pe de altă parte, Elena Marin s-a apărat.

”Sebastian Chitoșcă: Tu când ai ceva în plus, la cine te duci să întrebi? Elena: Păi nu am nimic în plus, asta-i diferența, nici măcar mâncarea care mi-a fost furată, nu e ca și cum mi se dă mie ceva în plus! Din bananele alea, din mâncarea aia, din recompensă, din tot ceea ce s-a întâmplat, mi le-am porționat eu. Jador: Vino să îți spun ceva! Suntem flămânzi cu toții. Elena: Nu zic nimic, nu mă interesează, nu e treaba mea, dar când vine vorba de mâncarea mea, de ce mi se cuvine, da vreau să vorbesc. Alexandra Stan: De unde știi că erau doar trei porții, frate? Elena: Vreau să mănânc, atâta tot!”, a continuat dialogul.

Alexandra Stan, avertizată de colega ei

Tensiunile au continuat să escaladeze în echipa Faimoșilor de la Survivor România, până când Elena Marin a simțit nevoia să îi atragă atenția Alexandrei Stan, după ce cântăreața i-a spus că ea a susținut-o de la început, deși toată echipa a avut de comentat la adresa ei, de multe ori. De data aceasta, a avut și Zannidache ceva de spus.

”Alexandra Stan: Ai făcut o ceartă și sincer te-am susținut de la început, de fiecare dată, chiar dacă toată echipa a avut de comentat de multe ori, înțelegi? Și am zis, lasă, mă. Dar se pare că ai un caracter, deci nu te supăra pe mine. Elena: Vezi că, Alexandra, la un moment dat s-ar putea să se înfunde. Alexandra Stan: Am zis, să fiu eu aia de treabă, înțelegi? Zanni: Învață să vorbești! Învață să te faci plăcută și apoi să vorbești. Elena: Învață să nu mai jignești, să ai bun simț și caracter”, a continuat conflictul în tabăra Faimoșilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI