Amestecul ieftin care elimină imediat petele galbene de pe vasul de toaletă. Rezultatul e spectaculos

Badea Violeta, Mihai Roșoiu 27.02.2023, 13:04
Amestecul ieftin care elimină imediat petele galbene de pe vasul de toaletă. Rezultatul e spectaculos

Baia găzduiește bacterii, umezeală și alte microorganisme care nu numai că provoacă mirosuri și pete urâte, dar pot fi și extrem de periculoase. Din păcate, există unele detalii care nu dispar atât de ușor, în ciuda curățeniei și dezinfecției regulate. Prin urmare, trebuie să te apuci de treabă cu metode mai puternice. Iată câteva trucuri care îți vor fi de mare ajutor!

Cum poți să scapi de petele galbene de pe vasul de toaletă. Soluția simplă și eficientă

După cum ai observat și tu, obiectele albe din baie sunt extrem de pretențioase și parcă atrag murdăria ca un magnet. De câte ori te-ai străduit să scoți petele galbene de pe vasul de toaletă? Probabil că de foarte multe ori, dar produsele din comerț nu te-au ajutat foarte mult.

Ei bine, aceste pete enervante de pe plasticul alb fac parte din ravagiile umezelii și ale trecerii timpului, dar sunt foarte inestetice. Din fericire însă, acum pot fi îndepărtate cu ajutorul unor ingrediente pe care, cu siguranță, le ai și tu în casă.

Nu trebuie să investești într-un capac nou sau în produse scumpe, cu câteva ingrediente pe care le ai acasă poți face ca toaleta ta să arate ca nouă.

Citește și Produsele banale care îți curăță petele din cadă. Orice român le are în casă!

Cum poti scapa de petele galbene de pe vasul de toaleta
Cum poti scapa de petele galbene de pe vasul de toaleta
  • Bicarbonat de sodiu și lămâie

– patru linguri de bicarbonat de sodiu

– două linguri de suc de lămâie

– o lingură de pastă de dinți albă

Amestecă toate ingredientele într-un bol. Aplică amestecul pe suprafața care urmează să fie tratată cu ajutorul unui burete. Lasă să acționeze timp de 15 până la 20 de minute. Șterge bine cu buretele Clătește și usucă cu o cârpă curată sau cu un prosop de hârtie.

  • Oțet și bicarbonat de sodiu

– două linguri de bicarbonat de sodiu

– o jumătate de cană de oțet alb

Amestecă ingredientele într-un castron adânc. Aplică amestecul rezultat pe zonele ce urmează a fi tratate cu ajutorul unui burete. Lasă-l să acționeze timp de câteva ore. Șterge foarte bine cu ajutorul unui burete. Clătește și usucă cu o cârpă curată sau cu un prosop de hârtie.

Citește și Cum se curăță petele de pe canapea, în funcție de simbolurile de pe etichetă. Ai o singură soluție dacă vezi litera X!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...