VIDEO EXCLUSIV

Alina Sorescu, pas important în viața ei. Decizia curajoasă luată de vedetă după divorţul de Alexandru Ciucu VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip, Coteț Alexandru 31.05.2023, 19:33

După despărțirea de tatăl celor două fiice ale sale, Alina Sorescu se concentrează foarte mult pe carieră și pe cele două fetițe, Raisa și Carolina, străduindu-se ca micuțele să nu fie afectate de schimbările survenite în viața lor, mai ales că în urma unei hotărâri judecătorești, copilele trebuie să petreacă o săptămâna cu ea și alta cu tatăl lor, designerul Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu, de la muzică la modă

Artista a acordat un interviu exclusiv pentru Impact.ro, în care ne-a vorbit despre provocarea lansată de Cera Mihăilescu pentru show-ul de modă în care a defilat marți seara, planurile profesionale, dar și despre relația cu fetele ei. Vedeta a fost reținută în declarații, întrucât procesul cu fostul ei partener de viață este departe de final.

Alina Sorescu a acceptat transformarea propusă de creatoarea de modă Cera Mihăilescu pentru evenimentul aniversar coordonat de Alin Gălățescu, Soirees de la Mode 30 – Nichita Stănescu versus Moda Românească, însă în viața de zi cu zi nu e pregătită să renunțe la blond.

Impact.ro: Alina, ești o mireasă atipică.

Alina Sorescu: „Este ideea Cerei Mihăilescu, designerul cu care eu am colaborat la cele mai noi apariții ale mele, apariții somptuoase pe care le-am avut în ultima vreme: la Ateneu, la concertul pe care l-am susținut la Sala Palatului, ca invitată a lui Albano. Și pentru că Cera este invitată la evenimentul lui Alin Gălățescu, iată că i-a venit această idee să contureze în spiritul poeziilor Nichita Stănescu și ajungând iată la trendul dat de Wednesday la ideea asta de apariții all black.”, spune Alina.

Cera Mihăilescu: “Alina este reinventată”

Cera Mihăilescu: „Nu este mireasa colecției, Alina este reinventată, Alina este dintr-odată, nu știu, am văzut-o dark pentru că s-a transformat în femeia puternică, este femeia pe care o văd eu astăzi și atunci am evitat puțin blondul și am spus: vreau perucă neagră, vreau voaletă, înseamnă o femeie spectaculoasă, un om minunat. Am încercat să aleg în colecția mea oameni puternici, vreau putere, vreau forță și reinventare în primul rând. Și am ales și această voaletă pentru a-i contura foarte bine acest make-up făcut de Mirela Vescan. Nu știu, parcă este altă Alina.”

Vezi și: Alina Sorescu, vizibil afectată de divorțul de Alex Ciucu. Cât de mult s-a schimbat vedeta. „E o perioadă foarte plină” EXCLUSIV

Alina Sorescu: “Deocamdată nu am curajul să devin brunetă de-adevăratelea”

Impact.ro: Cum te simți în varianta asta ca brunetă? Te gândești să renunți la blond?

Alina Sorescu: „Îmi place să experimentez, mai ales când vine vorba de a pune în scenă ideea unei artiste, precum este Cera Mihăilescu și mă bucur că mă pot juca cu diferite personalități. Deocamdată nu am curajul să devin brunetă de-adevăratelea, deocamdată e o perucă.”, a explicat artista.

Impact.ro: Pe plan profesional, ce pregătești pentru vara asta?

Alina Sorescu: „Am proiecte încă în desfășurare acum la finalul primăverii, început de vară, perioada de 1 iunie este una în general foarte plină pentru mine. Am lansat un videoclip singură acum ceva timp, acum și mai puțin timp o melodie nouă cu picii, am multe evenimente, a fost concertul de la Sala Palatului unde am cântat alături de Albano și a fost o mare onoare, însă pe vară o să fie o perioadă un pic mai liniștită pentru că este vacanță pentru toată lumea, inclusiv pentru mine.”, a declarat Alina Sorescu pentru Impact.ro.

Alina Sorescu
Alina Sorescu

Alina Sorescu: “E complicat de vorbit de program și de planuri”

Impact.ro: Unde pleci cu fetele în vacanță? Legat de 1 iunie, ce program ai cu fetițele?

Alina Sorescu: „Situația noastră e un pic atipică și e complicat de vorbit de program și de planuri, așa că vom vedea, o să le luăm pas cu pas.”

Impact.ro: Știu că ți-a fost greu să stai anumite perioade fără fetițe, perioade în care ele au fost cumva obligate să stea la tatăl lor. Cum e situația acum?

Alina Sorescu: „Nu aș vrea să vorbesc despre situația asta acum, procesul încă este în desfășurare. Este o seară a modei și sunt invitată în show-ul Cerei și vreau să mă integrez perfect în tema acestei seri.”

Impact.ro: Fetițele sunt tentate de modă? Umblă în dressingul tău?

Alina Sorescu: „Fetițele sunt încă mici pentru acest subiect, dar când vor mai crește, vom vedea”.

Cera Mihăilescu: „Treci pe la mine, probabil”.

Alina Sorescu: “Simt că fetele se mândresc cu mine”

Impact.ro: Mă refer dacă îți umblă prin haine acasă, dacă îți folosesc trusele de machiaj. În general, fetițele vor să fie ca mama, care este modelul lor.

Alina Sorescu: „Da, le place, evident că mă aranjez, le place când mă văd în tot felul de ipostaze, mă admiră și simt că se mândresc cu mine, dar sunt încă micuțe să încerce asta pe pielea lor”.

Impact.ro: Dar pe partea cu muzica, îți calcă vreuna pe urme?

Alina Sorescu: „Amândouă sunt talentate, au ureche muzicală și simțul ritmului, da.”, a încheiat vedeta.

 

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe