EXCLUSIV

Alina Sorescu, vizibil afectată de divorțul de Alex Ciucu. Cât de mult s-a schimbat vedeta. „E o perioadă foarte plină” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 30.08.2022, 19:17

După o relație și o căsnicie de 12 ani, Alina Sorescu s-a adresat instanțelor de judecată și i-a intentat proces de divorț tatălui fetițelor sale, Alexandru Ciucu. La câteva luni de când a luat această decizie și-și crește singură cele două copile, rămase în grija sa, artista a slăbit vizibil. Aceasta ne-a mărturisit, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Impact.ro, că nu a făcut nimic special în acest sens.

Alina Sorescu, activitate intensă

De când s-a decis să divorțeze, Alina Sorescu are o activitate extrem de intensă. În primul rând este mamă cu normă întreagă și-și crește singură cele două fiice, care au rămas în grija sa, după ce instanțele de judecată i-au respins lui Alexandru Ciucu, încă soțul său, cererea de a-i fi încredințate minorele.

Recent, după ce în iulie a fost la munte cu acestea, artista s-a întors cu fetele dintr-o altă vacanță. Ea a fost cu micuțele pe litoralul românesc, la Mamaia, unde a avut grijă ca acestea să beneficieze de cele mai bune condiții.

Chiar dacă nu s-a expus razelor soarelui, întrucât „are pielea deschisă la culoare și se arde”, potrivit propriilor sale mărturisiri, Alina și-a etalat pe litoral silueta zveltă, „trasă ca printr-un inel”. Aceasta a slăbit vizibil, în lunile scurse de când a intentat divorțul, lucru pe care de altfel l-a confirmat. „Am slăbit cam cinci kilograme, fără nicio dietă”, ne-a mărturisit aceasta.

Alina Sorescu, vizibil afectata de divortul de Alex Ciucu. Cat de mult s-a schimbat vedeta
Alina Sorescu

„Tot ce-a fost, a fost”

Artista pune acest fapt și pe faptul că este implicată în mai multe proiecte. În cursul serii de ieri, aceasta și-a lansat un nou videoclip, la o piesă „Tot ce-a fost a fost” ale cărei versuri par a-i fi dedicate încă soțului său cu care se află în divorț.

„Tot ce-a fost a fost/ Tristețea n-are rost/ Și-atunci când îmi e greu/ Știu că la capăt de ploi va fi soare mereu”, spune refrenul ultimei sale melodii.

„Edward Sanda a compus melodia și mi s-a potrivit. Am filmat videoclipul pe malul marii la Corbu, timp de o zi, începând de la 4 dimineața, pentru a prinde răsăritul, în patru locuri diferite și am în fiecare câte o schimbare de look. Am avut probleme cu vântul, care ne zbura echipamentele și hainele”, ne-a mai spus aceasta.

Cu ce se ocupă în prezent

Chiar dacă pe plan personal trece printr-un divorț, Alina Sorescu o duce cât se poate de bine pe plan profesional. Artista pregătește spectacolul de la Sala Palatului, pentru copii, dar în același timp, pe lângă concertele din agenda sa, mai are și alte joburi care-i aduc venituri frumoase.

„E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii Picii lu Soreasca, am avut multe concerte chiar acum recent în luna iunie și îl pregătesc și pe cel de pe 24 septembrie de la Sala Palatului.

Sunt foarte fericită că voi avea propriul show alături de picii de care mă ocup, iar invitații noștri vor fi Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Ana Beregoi. Am încheiat încă un sezon de emisiuni Vorbește corect la TVR, unde i-am învățat pe telespectatorii mari și mici să se exprime corect.

Sunt vocea unui canal de youtube de animații pentru copii și tot pe youtube sunt și gazda unui podcast de estetică medicală. Am comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor”, a declarat cântăreața Alina Sorescu pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe