Cum arată modelul care a făcut avere cu pozele ei în mai puțin de o zi de muncă. A câștigat 1,2 milioane de dolari în 6 ore

Beatrice Dumitru 05.02.2023, 12:20

Un model în vârstă de 19 ani a reușit performanța să facă peste 1,2 milioane de dolari în mai puțin de o zi de muncă și de atunci a reușit să câștige din ce în ce mai mulți bani. Cum și-a convins fanii să îi dea o avere.

Peste un milion de dolari în șase ore

Bhad Bhabie din SUA, pe numele ei real Danielle Peskowitz Bregoli, a devenit cunoscută cu ajutorul unei emisiunii în care a apărut pentru a discuta relația precară pe care o avea cu mama ei. După succesul avut în emisiune, tânăra s-a lansat și în muzică. Dar nu din acest domeniu a făcut milioane de dolari.

Bhad Bhabie a devenit creatoare de conținut OnlyFans și a făcut peste 1,2 milioane de dolari în doar șase ore din momentul în care s-a înscris pe platformă, doborând recordul site-ului, și de atunci a câștigat peste 50 de milioane de dolari, susține ea, potrivit Daily Star. „Nu-i rău pentru șase ore. Am nenorocit recordul OnlyFans”, a scris Danielle pe Instagram.

Cum arată modelul care a făcut avere cu pozele ei în mai puțin de o zi de muncă. A câștigat 1,2 milioane de dolari în 6 ore
Bhad Bhabi se bucură de un mare succes pe OnlyFans.

Lista câștigurilor obținute

Tânăra susține ca, în principal, face bani din conversațiile private de pe site, nu atât din postările ei, iar clienții sunt bărbați cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani. Ea oferă abonamente de 23.99 de dolari pe lună pentru acces la fotografii și video-uri pe pagina ei de OnlyFans.

În aprilie anul trecut, Bhabie a folosit contul ei de Instagram pentru a posta o listă cu câștigurile ei colosale de pe OnlyFans, de 16,3 milioane de dolari de la abonați, 161.000 de dolari din tipsurile de la abonați și 25,5 milioane de dolari din chaturile private. În total, ea a obținut un câștig brut de 52 de milioane de dolari și net de 43 de milioane de dolari.

Bhad Bhabie a doborât recordul deținut de Bella Thorne, care a câștigat un milion de dolari în 24 de ore pe platformă, în august 2020.

În anul 2017, Bhad Bhabie a devenit cea mai tânără artistă rap care a ajuns pe lista Billboard Top 100 cu melodia ei de debut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...