Cum arată acum Alina Pușcaș. Vedeta și-a schimbat look-ul radical

Anca Manolica 25.01.2023, 12:05

Alina Pușcaș și-a făcut o schimbare de look. Cu doar câteva zile înainte de a pleca într-o binemeritată vacanță, îndrăgita prezentatoare TV a dat o fugă până la salonul de înfrumusețare. „Sunt pregătită sa ma asortez cu SOARELE!” a scris ea, pe rețelele sociale. Cum arată superba vedetă acum.

Alina Pușcaș, schimbare de look

Gazda emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 s-a lăsat pe mâinile hairstylistilor, care să îi facă o nouă coafură, perfectă pentru vacanța în care urmează să plece. O persoană extrem de activă pe rețelele sociale, Alina Pușcas își ține mereu la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa de zi cu zi.

Așa s-a întâmplat și acum, când le-a dezvăluit celor care o urmăresc de mult timp și o apreciază pentru felul ei de a fi că a dorit să facă o schimbare înainte de concediu. Prezentatoarea TV le-a mărturisit apoi fanilor că este absolut încântată de rezultat.

Alina Pușcaș
Alina Pușcaș

Cum arată acum vedeta Antenei 1

Extrem de activă în mediul online, Alina nu s-a putut abține din a le arăta fanilor ce schimbare de look a făcut. Astfel după ieșirea de la salon, aceasta s-a fotografiat și a postat imaginile pe contul său de Instagram. Internauții au observat imediat că aceasta s-a tuns și și-a făcut șuvițe.

„Cel puțin podoaba capilară este pregătită de vacanța 💫🥳☀️
Sunt pregătită sa ma asortez cu SOARELE! ☀️✨”, a scris aceasta, în descrierea postării.

Ulterior, ea s-a filmat și pe story, acolo unde le-a spus fanilor că cât de încântată de rezultatul obținut. Referitor la destinația de vacanță, superba prezentatoare TV nu a oferit multe detalii, dar a lăsat să se înțeleagă că va fi într-un loc exotic, cu mult soare.

„M-am tuns, pentru că peste două zile plec în vacanță, am decis să îmi pregătesc părul pentru soare. Mi-am luat și protecție pentru el. Mi se pare așa de frumos. Întotdeauna îmi place prima zi în care mă tund mi se pare senzațională, după aia frizurile nu îmi mai ies la fel oricât mă chinui, singură acasă (…)

Ce frumos se văd. Mi se pare excepțional. Mi-ar fi plăcut să fie așa de mama natură, dar nu mă plâng. Două zile și plec în vacanță”, a spus Alina Pușcaș, într-un videoclip distribuit pe Instagram.

Citește și: Momentul rușinos prin care a trecut Alina Pușcaș acasă. Ce au observat copiii ei

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...