Vedeta din România care își dă fiul cu ojă și îi cumpără păpuși. „Nu mă deranjează, mi-a zis că e fetiță”

Andreea Bisinicu 02.12.2020, 18:06
Vedeta din România care își dă fiul cu ojă și îi cumpără păpuși. „Nu mă deranjează, mi-a zis că e fetiță”

Vedeta din România care își dă fiul cu ojă și îi cumpără păpuși. Unul dintre cei mai mari artiști ai României a făcut dezvăluiri senzaționale: „Nu mă deranjează, mi-a zis că e fetiță”. Despre cine este vorba.

Vedeta din România care își dă fiul cu ojă și îi cumpără păpuși

Vedeta din România care își dă fiul cu ojă și îi cumpără păpuși. Este vorba despre nimeni altul decât Jorge, pe numele său din buletin George Papagheorghe. Simpaticul artist de origine aromână a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV, unde i-a mărturisit soțului Andrei că fiul său David vrea să se joace cu păpușile. Mai mult, cântărețul a povestit, amuzat, că cel mic i-a cerut să îl dea cu ojă pe unghii. Artistul a declarat că i-a făcut pe plac băiețelului său și i-a colorat unghiile o singură dată, dar surprizele nu s-au terminat aici. Micuțul David a insistat ca părintele său să-i cumpere o păpușă. Întrebat de tatăl său dacă vrea să-i dăruiască și o mașinuță, David a spus că nu. Explicația? Fiul lui Jorge i-a spus cântărețului că se consideră o fetiță.

„Am crezut că în sfârșit a venit un bărbat în casă. Și, când colo, el se joacă cu păpușile și îmi cere să-l dau cu ojă. L-am dat o dată, de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau. S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. . Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte”, a povestit Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Jorge este foarte intelegator cu fiul sau, David
Jorge este foarte intelegator cu fiul sau, David

Ce dezbateri au pornit în mediul online din cauza lui Jorge

Jorge este considerat, de mulți oameni din mediu online, drept „tatăl de care mulți ar avea nevoie”. În timp ce unii internauți îl critică pe fostul prezentator „Masked Singer” pentru felul în care își crește propriul copil și-l consideră a fi prea permisiv, cei mai mulți dintre cei care-l urmăresc i-au transmis mesaje de încurajare și i-au dat dreptate, spunându-i că-i admiră dedicația, răbdarea și iubirea pe care i le poartă fiului său David. Subiectul controversat legat de băiețelul său David, care preferă să se joace cu păpușile, în loc de mașinuțe și alte jucării considerate mai potrivite pentru băieței, a stârnit foarte multe dezbateri în mediul online.

Artistul spune că își va susține copilul în orice va dori să facă în viață, indiferent de alegerile sale, în orice domeniu, în orice problemă. Jorge a menționat, în diverse InstaStories, că toți copiii sunt diferiți și orice părinte trebuie să-și iubească și susțină copiii, chiar dacă se comportă diferit de alți copii, se joacă diferit față de alți copii, au sau nu au note bune la școală.

Jorge are o familie frumoasa si numeroasa alaturi de sotia sa Ramona, fiica ei Ilinca, Karina, fiica lui din prima casnicie si fiul lor David
Jorge are o familie frumoasa si numeroasa alaturi de sotia sa Ramona, fiica ei Ilinca, Karina, fiica lui din prima casnicie si fiul lor David

Cum se înțelege Karina, fiica lui Jorge din prima căsnicie, cu noua sa familie

Jorge mai are o fetiță, pe nume Karina, fructul iubirii dintre el și prima lui soție, Alina Laufer. Cei doi au decis să-și separe drumurile în 2012, după o relație care părea perfectă, dinafară. A cunoscut-o pe actuala lui soție, Ramona, o prosperă femeie de afaceri, la un concert de-al său și de atunci sunt de nedespărțit. S-au căsătorit după puțin timp și acum trăiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi au o familie frumoasă și numeroasă alături de fiul lor David, Karina, fiica lui Jorge din primul mariaj și Ilinca, fiica pe care Ramona o are dintr-o căsnicie anterioară. Jorge a vorbit de multe ori despre actuala sa parteneră și cum ea l-a ajutat să depășească depresia în care se afundase din cauza divorțului de Alina.

„Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina. Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult. Atunci m-a lovit depresia”, a povestit Jorge atunci, pentru Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe