Alina Ceușan de la Asia Express, implicată în scandalul momentului din online. Replica vedetei Antena 1

Diana Radu 16.08.2020, 19:09
Alina Ceușan de la Asia Express, implicată în scandalul momentului din online. Replica vedetei Antena 1

Vloggerița Alina Ceușan care a participat și la Asia Express este implicată într-un scandal online împreună cu Laura Giurcanu și Cristina Ich. Celebrele vlogărițe au primit mai multe acuzații grave, printre care și faptul că nu au un loc de muncă.

Alina Ceușan, implicată într-un scandal de proporții

Scandalul a pornit de la Laura Giurcanu, care și-a creat propriul brand de bijuterii despre al căror prețuri urmăritorii acesteia cred că sunt prea piperate. Drept urmare, fanii nu ezitat să o pună la zid, atât pe Laura Giurcanu, cât și pe alți influenceri, printre care și Alina Ceușan. Urmăritorii le acuză că nu fac nimic în afară de a promova anumite produse și de a merge în vacanțe pe gratis. Cu alte cuvinte

„Nu se poate să cumperi o bijuterie cu cinci dolari și să o vinzi cu 500 de lei, spunând chiar tu că >.

Ăsta nu e un mesaj de hate, e pur și simplu un adevăr. Majoritatea fetelor care te urmăresc sunt fete cu venituri medii, poate chiar mici, susținute încă de părinții care nu întorc banii cu lopata.

Să vinzi o bijjterie cu 500 de lei este lipsă de respect, mai ales când spui că ai pornit această afacere pentru fetele care nu-și permit bijuterii scumpe”, i-a scris un urmăritor Laurei Giurcanu.

alina ceusan, asia express, scandal
Laura Giurcanu, acuzată că vinde bijuterii la prețuri exorbitante

Laura Giurcanu s-a apărat și a spus că prețul bijuteriilor reflectă mai multe cheltuieli necunoscute publicului: „Știu că toată lumea are impresia că prețul ar trebui să fie altul, dar sunt extrem de multe cheltuieli pe care publicul larg le ignoră complet”.

Replica Alinei Ceușan

Fosta concurentă de la Asia Express a ținut să răspundă acuzațiilor care i s-au adus și totodată să-i ia apărarea Laurei Giurcanu. „Stați liniștiți, în unele cazuri, se muncește mult mai mult pe contentul ăsta pe care îl vedeți în online…sunt mult mai multe responsabilități, semne de întrebare, dezechilibre”, a spus Alina Ceușan.

Alina Ceușan urmează să nască la jumătatea lunii septembrie, însă încă muncește din greu la proiectele sale. Blondina îi va dărui soțului său, Raul Tișa, un băiețel.

Urmăriți Impact.ro și pe