EXCLUSIV

Alin Oprea infirmă zvonurile că s-ar fi însurat. „Doamne ferește!”. De ce mai amână nunta cu Medana EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 01.11.2021, 15:19

Alin Oprea și iubita lui, Medana, nu s-au căsătorit, deși în ultima vreme au postat pe conturile sociale o serie de indicii romantice. În urma zvonurilor că ar fi fost iar ginerică, iată că Alin Oprea lămurește situația: ”Nu suntem oamenii care să se căsătorească în secret, Doamne ferește!”, a declarat el, în exclusivitate pentru impact.ro.

 ”Nu suntem oamenii care să se căsătorească în secret, Doamne ferește!”

Chiar dacă solistul Alin Oprea a negat că ar fi avut loc oficializarea relației cu Medana, iubita lui, asta nu înseamnă că nunta nu va mai avea loc sau că sentimentele lor nu mai sunt la fel de intense: ”Nu suntem oamenii care să se căsătorească în secret, Doamne ferește!”, ne-a declarat solistul trupei ”Talisman”, pentru impact.ro, fără a preciza însă când va avea loc emoționantul eveniment.

Iar Medana a menționat, recent, pe conturile ei sociale: ”Căsătoria religioasă este cea mai importantă pentru mine!”, semn că își dorește enorm să îmbrace și rochia albă de mireasă, după cununia civilă.

Alin OpreAlin Oprea si Medana 1a si Medana 1
Alin Oprea si Medana 

Este preocupat acum de procesul de partaj, cu fosta soție, pe averea de un milion de euro

Apropiații artistului ne-au menționat că artistul are acum alte priorități, și anume partajul pe averea de un milion de euro, cu fosta lui soție, Larisa Oprea, război de care se ocupă o armată de avocați.

Alin Oprea ne vorbea recent, pentru playtech.ro, despre acest proces care se anunță lung și întortocheat: ”După cum se știe, eu am luat-o de la zero și lucrurile după un an de la „măcel” merg foarte bine pe toate planurile. Legat de procesul de partaj, va mai dura probabil o perioadă până să înceapă.

Totul este pregătit, așteptăm doar programarea din partea instanței de judecată. Am realizat că toate aceste proceduri juridice vor dura ceva timp. Sincer, pentru a trăi liniștit și a nu mai fi afectat, am hotărât să mă detașez cât de mult de aceste probleme. Este strict treaba avocaților mei, care sunt foarte buni și în care am toată încrederea”.

Alin Oprea, fericit alături de Medana: ” E o magie între noi”

Cântărețul Alin Oprea și-a găsit liniștea alături de frumoasa brunetă Medana, după separarea de fosta soție. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii din viața lui: ”Medana mă așază și îmi dă echilibru. Când ne-am văzut prima dată eram la un eveniment, dar nu a fost acea chimie, a fost o lumină, ceva special.

Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și că Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceleași valori, am crescut aproape similar”, declara el, într-un interviu tv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...