Cum se aseamănă Maria Dragomiroiu și iubita lui Alin Oprea. Detaliul care le-a scăpat tuturor (Exclusiv)

Badea Violeta 17.08.2021, 15:58

Celebra cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu a fost, dintotdeauna, o apariție încântătoare, iar acest lucru se datorează și podoabei sale capilare. De-a lungul timpului, artista le-a inspirat și pe alte femei să poarte părul lung, iar una dintre acestea este Medana, iubita lui Alin Oprea.

Maria Dragomiroiu și iubita lui Alin Oprea, asemănare incredibilă

Alin Oprea se poate lăuda cu o iubită superbă, cu trăsături fizice remarcabile, dar și cu o podoabă capilară demnă de invidiat. Din acest punct de vedere, Medana se aseamănă foarte mult cu Maria Dragomiroiu, buna sa prietenă. Cele două s-au fotografiat pe Litoral, iar trecătorii au rămas impresionați de părul superb pe care-l afișează amândouă.

Nici nu e de mirare că Alin Oprea este topit după frumoasa sa iubită. Medana a vorbit cu cei de la playtech.ro și a dezvăluit care sunt secretele părului lung și sănătos de care este foarte mândră. În plus, frumoasa brunetă a spus că a moștenit genele de la bunica și mama sa.

„De mai bine de 10 ani nu m-am mai tuns. Sigur că mereu coafeza îmi taie vârfurile, pentru a-l menține sănătos. Produsele folosite sunt profesionale, de cea mai bună calitate, însă norocul meu legat de păr este faptul că e moștenire genetică, un cadou atât de prețios.

Atât mama cât și bunica mea au avut parte de un păr foarte lung. Eu nu sunt vopsită! Părul meu este 100% natural și măsoară un metru.

Când voi avea fire albe prefer să îl las așa și să asociez părul alb cu înțelepciunea, deoarece sunt adepta naturaleții și a felului în care Dumnezeu a creat femeia. Creația Lui este, cu siguranță, cea mai bună variantă, iar eu sunt pe deplin mulțumită și recunoscătoare.”, a spus Medana, citată de sursa de mai sus.

Constantin Enceanu, cuvinte dure despre scandalul momentului. Elena Merisoreanu si Maria Dragomiroiu nu o sa fie incantate de parerea artistului
Maria Dragomiroiu a dezvaluit cum isi ingrijeste parul

Maria Dragomiroiu a dezvăluit cum își îngrijește părul

Recent, îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu a dezvăluit cum își îngrijește podoaba capilară. Artista a dezvăluit că preferă să-l spele la lighean, așa cum se spală rufele.

 „Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu duşul pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, şi puţin şampon ca să se facă puţină spumă.

Apoi torn puţin şampon în mână, asta e poziţia cu capul în jos, la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puţin balsam tot în lighean şi îl înmuiem. Ca să-l uscăm, facem morişca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des

Din cauza acestei morişti, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să ameţeşti, dar devine o obişnuinţă în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu acelaşi şampon, îl schimb mereu”, a spus Maria Dragomiroiu, într-un filmuleț publicat pe Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...