Alin Oprea e pregătit să se căsătorească din nou. Cântăreţul face dezvăluiri incredibile. “E magie între noi”

Ana Anitoiu 17.02.2021, 21:34

Alin Oprea este pregătit să se căsătorească din nou, după ce mariajul lui cu Larisa a luat sfârșit. Cântăreţul a făcut dezvăluiri incredibile despre viața lui personală și despre actuala lui parteneră, pe care o compară cu ”un înger păzitor”.

Alin Oprea, dezvăluiri despre actuala lui parteneră

Cântărețul a spus că simte că între el și actuala lui parteneră de viață este ”magie”. Alin Oprea a dezvăluit că iubita lui, Medana, are aceleași valori ca și el, pentru că a crescut aproape la fel. În plus, această femeie îi oferă echilibru.

”Medana mă așază și îmi dă echilibru. Am avut amândoi senzația că ne știm dintotdeauna și Dumnezeu ne-a adus împreună pentru a merge pe drumul vieții împreună. E o magie între noi. Facem toate lucrurile împreună, aveam aceleași valori, am crescut aproape similar”, spunea Alin Oprea în cadrul unei emisiuni”, a spus Alin Oprea, la Antena Stars.

Alin Oprea e pregatit sa se casatoreasca din nou. Cantaretul face dezvaluiri incredibile.
Alin Oprea si actuala lui iubita

Alin Oprea pregătit să se căsătorească și să devină tată din nou

De asemenea, Alin Oprea a spus că este pregătit să se căsătorească cu Medana și să devină tată din nou, chiar dacă acestea nu sunt priorități în viața lui momentan. Artistul a precizat că preferă să aibă încredere, chiar și cu riscul de a fi ”trădat din nou”.

”Acum nu îmi doresc cu ardoare copil, dar dacă vine, să fie primit. Nu este o prioritate. De ce nu (nr. să facă nuntă)? Nici asta nu este o prioritate. Preferăm să ne vedem acum și aici, nu în trecut și nu în viitor, restul sunt amintiri și vise. Trăiesc și clipa, dar îmi fac și planuri. Pot să am încredere cu riscul să fiu trădat din nou. Intri într-o zonă bolnăvicioasă dacă nu te mai lași să simți și să iubești”, a mai spus Alin Oprea la Antena Stars.

Alin Oprea, acuzație incredibilă referitoare la relația cu fiica lui

Recent, Alin Oprea a fost acuzat de fosta lui parteneră, Larisa, că și-a evitat copiii în ultima vreme și că fiica lui, Melissa, are acum nevoie de ședințe la psiholog, din cauza comportamentului pe care îl are el față de ea.

”Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!» Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!”, a spus Larisa, la emisiunea ”Xtra Night Show”.

Tavi Colen, declarație despre Alin Oprea

Anul trecut, Alin Oprea a spus de mai multe ori că și-ar dori să se împace cu fostul lui coleg de trupă, mai ales la ceas aniversar, când Talisman a împlinit 25 de ani de la înființare. Însă, Tavi Colen a declarat pentru redacția playtech-impact că nici nu se pune problema unei reconcilieri și a explicat care este motivul.

”Nu se pune problema să reiau colaborarea cu fostul meu coleg Alin Oprea. După 15 ani, nu poți să reîncălzești ciorba de altădată. N-am mai vorbit cu el de mult timp. Eu am cariera mea muzicală. I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa, Larisa, să mai vină la concerte, în culise, și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine. El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate”, a declarat Tavi Colen în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe