Tavi Colen i-a aplicat o lovitură sub centură lui Alin Oprea. Ce s-a întâmplat după divorțul colegului său (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 15.01.2021, 15:07
Tavi Colen i-a aplicat o lovitură sub centură lui Alin Oprea. Ce s-a întâmplat după divorțul colegului său (Exclusiv)

Tavi Colen i-a aplicat o lovitură sub centură lui Alin Oprea. Ce s-a întâmplat după divorțul colegului său din trupa Talisman. Alin Oprea a spus anul trecut, în 2020, că și-ar dori să se împace cu cel care i-a fost bun prieten în anii de glorie ai trupei. Care a fost reacția lui Tavi Colen și de ce nu există nicio șansă ca cei doi să se reconcilieze.

Tavi Colen i-a aplicat o lovitură sub centură lui Alin Oprea

După mai bine de 22 de ani de căsnicie, Larisa și Alin Oprea au decis să își spună adio și să semneze actele de divorț. Considerat a fi unul dintre cele mai scandaloase separări ale anului 2020, jumătatea blondă a trupei Talisman a avut parte de momente dificile anul trecut, în ciuda pandemiei de coronavirus. După ce s-au certat prin presă și pe la tribunale, Alin Oprea nu a avut parte de prea multă liniște. O figură emblematică în acest proce al divorțului artistului de fosta lui soție a fost chiar Tavi Colen, fostul său coleg de trupă.

Anul trecut, Alin Oprea a declarat în nenumărate ocazii că și-ar dori o reconciliere cu cel care i-a fost cel mai bun prieten, în special acum, la ceas aniversar, când trupa Talisman a împlinit 25 de ani de la înființare. Cu toate acestea, Tavi Colen a declarat pentru redacția playtech-impact.ro că nu se pune problema unei împăcări și, cu atât mai puțin, ca cei doi să mai cânte, vreodată, împreună.

 „Nu se pune problema să reiau colaborarea cu fostul meu coleg Alin Oprea. După 15 ani, nu poți să reîncălzești ciorba de altădată. N-am mai vorbit cu el de mult timp. Eu am cariera mea muzicală. I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa, Larisa, să mai vină la concerte, în culise, și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine. El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate”, a declarat Tavi Colen în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Tavi Colen si Alin Oprea erau cei mai buni prieteni acum 25 de ani, cand au infiintat trupa Talisman
Tavi Colen si Alin Oprea erau cei mai buni prieteni acum 25 de ani, cand au infiintat trupa Talisman

Fosta soție a lui Alin Oprea ar fi fost principala cauză pentru care trupa s-a destrămat

Tavi Colen, colegul de trupă al lui Alin Oprea, a rupt tăcerea și a explicat că Larisa este motivul principal pentru care cei doi prieteni au rupt legătura. Nu numai că-l ruga pe Alin să nu mai vină cu soția la spectacole și să nu mai consume alcool înainte de concerte. Mai mult, Tavi Colen susține că Alin și Larisa Oprea ar fi furat numele trupei Talisman, ideea fiind a lui.

Tavi Colen a încercat să-l avertizeze pe prietenul său de comportamentul soției sale de pe atunci, care se purta de parcă ar fi fost managerul trupei, însă totul a fost în van.

„Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei. Mi-au furat şi numele. «Talisman» pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de «Talisman» înapoi. Mi-a închis telefonul când i-am spus astea. De atunci nu ne-am mai vorbit.”, declara Tavi Colen, acum câteva luni, pentru retetesivedete.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI