Ce îi transmite Alin Oprea lui Tavi Colen după ce acesta a refuzat să mai cânte în trupa Talisman: „Din iubire şi respect” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 20.01.2021, 18:07

Alin Oprea a vorbit despre Tavi Colen, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, după ce acesta a refuzat să mai cânte în Talisman, chiar și la ceas aniversar, întrucât trupa va împlini în curând 25 de ani de activitate.

Alin Oprea, despre refuzul lui Tavi Colen de a reveni în trupa Talisman

Zilele trecute, Tavi Colen, în vârstă de 54 de ani, a spus în exclusivitate pentru playtech.ro, că nici nu se pune problema să reia colaborarea cu Alin Oprea, cu care n-a mai vorbit de mult timp. Artistul a precizat că el are propria carieră muzicală și că ”după 15 ani, nu poți să reîncălzești ciorba de altădată”.

”Una dintre dorințele mele a fost să reunesc, în acest an aniversar, un Talisman cu Tavi Colen, reîntors în componența originală a trupei și asta pentru voi, cei care încă mai păstrați nostalgia anilor ’90. Din păcate, colegul meu Tavi a refuzat reuniunea, așa că trupa Talisman merge mai departe cu încredere, iubire și respect pentru voi. Alin Oprea & Talisman”, a fost reacția lui Alin Oprea la acest refuz, pentru redacția Playtech-Impact.

Ce ii transmite Alin Oprea lui Tavi Colen dupa ce acesta a refuzat sa mai cante in trupa Talisman:
Alin Oprea si Tavi Colen

Alin Oprea, către fani: ”După plecarea lui Tavi Colen, nu se știa că hit-urile îmi aparțineau”

De asemenea, Alin Oprea le-a mulțumit fanilor săi, mai ales pentru că i-au oferit ”bucuria de a reinventa trupa Talisman”. El a precizat că după despărțirea de Tavi Colen, viitorul formației era incert, iar oamenii nu știau câteva detalii importante referitoare la activitatea acesteia.

”Vă mulțumesc că mi-ați oferita șansa de a renaște și bucuria de a reinventa trupa Talisman, care va împlini, peste câteva luni, 25 de ani de activitate. După plecarea lui Tavi Colen, nu se știa dacă începând de a doua zi Formația Talisman va mai exista, nu se știa dacă colegii mei de trupă vor rămâne alături mine și nu se știa că toate hit-urile pe care le-am cântat la Talisman îmi aparțineau (cu excepția a două prelucrări folclorice)”, a spus el.

Alin Oprea: ”Oamenii pe care i-am iubit cel mai mult au încercat să mă distrugă”

În plus, Alin Oprea, care se află în proces de divorț de Larisa, mama copiilor lui, pe care a acuzat-o de infidelitate, le-a mulțumit fanilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o de-a lungul timpului. El a precizat că aceștia i-au fost alături chiar și atunci când oamenii pe care i-a iubit și susținut cel mai mult au încercat să îl distrugă.

”Chiar și acum, recent, când am trecut prin cea mai dificilă perioadă a vieții mele și când oamenii pe care i-am iubit și susținut cel mai mult au încercat să distrugă tot ce reprezentam în plan uman, profesional și spiritual, voi ați fost lângă mine. Voi nu mai reprezentanți pentru noi un «public» sau niște «fani»… Nu! Ați devenit în timp, prietenii noștri apropiați, iar trupa Talisman nu mai e formația noastră, este formația voastră de suflet. V-o dăruim cu drag!”, a mai spus artistul care este, la rândul lui, acuzat de infidelitate de femeia cu care și-a petrecut peste două decenii din viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...