Ce a ajuns să facă fiica lui Alin Oprea din cauza artistului. S-a aflat totul la divorț

Cristian Cojocaru 16.02.2021, 13:28
Ce a ajuns să facă fiica lui Alin Oprea din cauza artistului. S-a aflat totul la divorț

Ieri a avut loc înfățisarea la judecătorie a cântărețului Alin Oprea și soției acestuia, Larisa pentru a divorța. Cei doi însă au ieșit împăcați, în urma conversației avute cu magistratul. După scurtă vreme, Larisa a venit cu noi declarații, cu privire la comportamentul lui Alin Oprea față de fiica sa.

Neînțelegerile pe care le au Alin Oprea și fiica sa

Scandalul a început cu mare vâlvătaie, acuzații de infidelitate de ambele tabere ieșind la suprafață. Cei doi soți s-au întâlnit ieri în fața judecătorului pentru a discuta despre termenii și condițiile în care urmează a avea loc divorțul. Deși Alin Oprea și Larisa anunțaseră că divorțul va avea loc pe cale amiabilă la notarul public, cei doi tot au ajuns la judecătorie.

„Am fost de acord să divorțăm, deci s-a terminat cu toate probele. În aprilie trebuie doar să demonstrez că merit să păstrez numele de Oprea”, a declarat Larisa după ce a ieșit din sala de judecată.

Cântărețul a afirmat că au avut parte de o ședință privată și că au căzut de acord cu privire la mai multe aspecte ale divorțului. Acesta s-a arătat mulțumit de situație.

„Am căzut de acord. Am avut parte de o instanță abilă. A avut o ședință privată cu fiecare dintre noi, iar acest lucru cred că a făcut ca noi să cădem asupra multor aspecte din ceea ce înseamnă acest divorț. Eu ies mulțumit. Sper ca până la ședința următoare să se delibereze, astfel încât după să avem fiecare din noi parte de libertate și mai puțină tensiune. Lucrurile nu vor dura mult”, a menționat Alin Oprea.

Melissa, fiica lui Alin Oprea, merge la psiholog din cauza comportamentului artistului
Melissa, fiica lui Alin Oprea, merge la psiholog din cauza comportamentului artistului

Larisa a mai rămas pentru declarații

Deși cei doi au ieșit împăcați și având încă statutul de oameni căsătoriți, soția lui Alin Oprea, a mai rămas în fața judecătoriei pentru a mai acorda declarații jurnaliștilor. Aceasta a declarat că fiica lor, Melissa trebuie să meargă la psiholog din cauza comportamentului lui Alin Oprea, tatăl tinerei.

Invitată la emisiunea lui Dan Capatos, XNS, aceasta a mărturisit că abia așteaptă să se termine cu toată ”această panaramă” pentru că atât ea cât și ceilalți s-au îmbolnăvit. Larisa a mai afirmat în cadrul emisiunii faptul că artistul i-a evitat pe copii și nu înțelege cum s-a destrămat totul.

„Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu.  El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!» Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!”, a spus soția lui Alin Oprea la ”XNS”.

Urmăriți Impact.ro și pe