Alin Oprea, de nerecunoscut după ce a încheiat o căsnicie de 23 de ani. Noua lui imagine a luat pe toată lumea prin surprindere

Iancu Andreea 28.08.2020, 14:29

Larisa și Alin Oprea se află în plin proces de divorț, după ce au renunțat la despărțirea la notariat și au optat pentru cea în fața judecătorilor. Deși încă nu și-au spus oficial adio, schimbarea s-a produs. Solistul de la Talisman este deja un om reinventat, afișând o nouă imagine. Alin Oprea are acum curajul să pozeze chiar și fără tricou.

Alin Oprea afișează o nouă imagine, după o căsnicie de 23 de ani

Au trecut deja trei luni de zile de la primele informații despre divorțul care șoca showbiz-ul. Acum, Alin Oprea îndeplinește formalitățile pentru soluționarea procesului de divorț, dar între timp își continuă viața. Astfel, solistul trupei Talisman se bucură de noul statut, dar și de noua sa imagine.

Artistul mărturisește că și-a schimbat stilul de viață și are mult mai multă grijă de el. Alimentația sănătoasă și sportul sunt acum parte din rutina vedetei.

„Partea de alimentaţie este foarte importantă pentru mine. Mănânc sănătos, mâncare bio, legume, foarte multe fructe. Am renunţat la zahărul rafinat şi l-am înlocuit cu mierea. Mă hidratez foarte bine, iau un complex de vitamine. Fac sport foarte mult. Înotul este sportul meu preferat de când eram copil, aşa că am păstrat şi acum pasiunea. Alerg foarte mult, fac fitness, aparate de sală”, explica Alin Oprea, într-un interviu în exclusivitate pentru click.ro.

Alin Oprea, schimbare spectaculoasă, după despărțirea de fosta soție foto - click.ro
Alin Oprea, schimbare spectaculoasă, după despărțirea de fosta soție
foto – click.ro

Adevărul despre problemele cu alcoolul

De asemenea, Alin a clarificat și informațiile privind motivele divorțului. Deși s-a spus că ar fi avut probleme cu alcoolul, artistul explică cum stau lucrurile.

„Stilul acesta de viaţă sănătos pe care mi l-am impus a venit la pachet cu renunţarea definitivă la alcool. Eu sunt un om asumat, un om sincer, care nu se ascunde după degete şi vreau să lămuresc acest lucru, pentru că mi s-a creat în mod mincinos o imagine de alcoolist.

De la a bea de plăcere, cu prietenii, până la a fi alcoolist, este exagerat de mult. Nu am fost niciodată dependent de alcool. Din 2010 până în 2017 am consumat câte un pahar, cu prietenii, pentru a ne simţi bine. Se întâmpla cu anumite ocazii, evenimente, sau la socializare, la un grătar. Şi asta doar seara, când îmi terminam munca. Niciodată ziua sau în timpul programului. Nu cred că m-a văzut cineva beat vreodată, să mă ridice de sub mese. Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate.”, potrivit sursei citate.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...