EXCLUSIV. Adevăratul motiv pentru care Alin Oprea a luat calea bisericii și a mers la dezalcoolizare. Amenințarea uluitoare

Alexandra Andrei 27.08.2020, 14:17
EXCLUSIV. Adevăratul motiv pentru care Alin Oprea a luat calea bisericii și a mers la dezalcoolizare. Amenințarea uluitoare

După 20 de ani în care a consumat alcool aproape zilnic, Alin Oprea a cerut ajutor specialiștilor, dar și preoților, pentru a-și vindeca dependența. Totul de dragul iubitei sale.

De ce a început Alin Oprea să meargă la biserică și la dezalcoolizare

Amănunte uluitoare din viața lui Alin Oprea ies la iveală, după ce a fost anunțat divorțul acestuia de femeia care i-a fost parteneră mai bine de 20 de ani, Larisa. Astfel, în ultima perioadă, fostul solist al trupei Talisman nu s-a dezis numai de mama copiilor săi, ci și de obiceiuri nocive pe care le are încă de la începutul anilor 2000.

Mai exact, de consumul de alcool. De-a lungul timpului, au existat zvonuri conform cărora artistul consumă licori bahice zilnic și fără măsură, informație confirmată în urmă cu câțiva ani chiar de colegul acestuia de trupă, Tavi Colen.

În ultima perioadă, au apărut multe informații, oferite chiar de apropiați ai lui Alin, care au declarat că acesta ar fi fost de multe ori la un pas de comă alcoolică, iar cea care l-a ajutat și a avut mereu grijă să mușamalizeze situația și să păstreze aparențele a fost chiar soția lui, Larisa.

De ce a început Alin Oprea să meargă la biserică și la dezalcoolizare
De ce a început Alin Oprea să meargă la biserică și la dezalcoolizare

Merge la psiholog pentru a scăpa de dependența de alcool

De aproape un an, însă, cântărețul nu a mai pus gura pe alcool, iar motivul ar fi faptul că este bolnav, dar și că vrea să se schimbe pentru femeia pe care o iubește și care îi este amantă de aproape doi ani:

“A avut mari probleme de sănătate în 2011, atunci a renunțat la băutură, însă după un an s-a apucat din nou. Femeia asta l-a schimbat foarte mult, l-a calmat. El a adunat multe frustrări, pe care le refula în băutură.

Acum are din nou probleme de sănătate, a slăbit, a mers și la medic. I-a spus că dacă nu are grijă de el, poate să existe repercursiuni grave, inclusiv să își piardă viața. De atunci, el a început să meargă la ședinte cu un psiholog, a început să meargă la mănăstiri, să stea de vorbă cu preoți, să vindece toate rănile care l-au adus în această stare. Momentan reușește, deși a fost o perioadă foarte grea. Face pași mici, dar siguri”, au declarat surse apropiate lui Alin Oprea, pentru Impact.ro.

Nu vrea să mai audă de soția lui!

Alin și Larisa Oprea divorțează după 20 de ani de căsnicie. Cei doi vor ajunge la tribunal, pentru că nu s-au putut înțelege la notar. Motivul? Artistul nu vrea ca soția lui să păstreze numele de Oprea, iar relațiile dintre ei sunt extrem de tensionate:

“El pur și simplu o detestă. A zis că îi lasă tot, că nu vrea decăt să fie lăsat în pace. Larisa a întorc copiii împotriva lui, iar el suferă din cauza asta. Însă nu vrea să se mai întoarcă în sânul familiei nici măcar pentru ei”, ne-au mărturisit aceleași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...