Alexandra Stan, imagine de infarct. Cum s-a pozat concurenta de la Survivor

Ioana Bucur, Radu Oprișan 08.02.2021, 12:12
Alexandra Stan, imagine de infarct. Cum s-a pozat concurenta de la Survivor

Alexandra Stan, imagine de infarct, după reușita nesperată din Republica Dominicană. Cum s-a pozat concurenta de la Survivor România. Ce se poate vedea în fotografie, chiar dacă a încercat să ascundă. Cu un singur cuvânt, artista și-a înnebunit toți fanii.

Alexandra Stan, imagine de infarct pe Instagram, Cum s-a pozat concurenta de la Survivor România

Ultimele zile au fost poate cele mai dificile pentru Alexandra Stan, de când a început competiția din Republica Dominicană. Concurenta de la Survivor România a fost devastată când a aflat că ea fusese cea nominalizată de colegii din echipa Faimoșilor pentru eliminare, soarta ei în cadrul emisiunii de la Kanal D fiind în mâinile publicului. Duminică seara, pe contul de Instagram al artistei a apărut o fotografie incendiară. În imagine, este îmbrăcată într-un costum bărbătesc gri, cu pantaloni scurți, sacoul deschis și fără nimc pe dedesubt. Cu toate că Alexandra Stan încearcă să își acopere bustul cu brațul, se poate observa că artista a apelat și la bandă adezivă neagră pentru a-și acoperi unele părți ale trupului. Imaginea provocatoare era, de fapt, un mesaj transmis tuturor fanilor ei. Descrierea fotografiei a avut un singur cuvânt, dar care reflecta probabil perfect starea de spirit a concurentei de la Survivor România: „Empowered” (n.r. – plină de forță, de putere). Se pare că pentru ediția de duminică a show-ului, Alexandra Stan și-a refăcut rezervele de energie, descoperindu-și latura masculină, puternică, pregătită de luptă și de victorie.

Alexandra Stan, imagine de infarct
Alexandra Stan

Trădată de colegii de echipă

Săptămâna ce tocmai a trecut  a adus o înfrângere dureroasă pentru Faimoși, care au pierdut jocul pentru imunitate, după o luptă strânsă. Nevoiți să se supună regulamentului competiției, au propus, fiecare, câte un coechipier ce avea să se lase în voia voturilor publicului. La final, Alexandra Stan a aflat că ea fusese cea nominalizată, fiind în pericol să fie eiminată. Vizibil dezamăgită, artista a spus că va încerca să treacă peste acest moment dificil și să nu ia în mod personal decizia Faimoșilor. Alexandra a mărturisit că a dat de fiecare dată tot ce a putut, însă și ea, ca orice om, are o limită. Survivor România este o provocare uriașă, pe care nu-și imaginase că o va accepta vreodată și că simte că încă mai are multe de arătat în acest concurs.

„Eu chiar dacă sunt o fire puternică, am foarte multe momente de slăbiciune. Ce realizez aici zi de zi este un efort inimaginabil. Nu am cochetat niciodată cu ideea să vin la Survivor. Dar nu am cum să nu dau totul, dacă e joc de imuniatate, să nu mor pe teren. Acolo nu mai simt durerea, foame, căldură, nu mai simt nimic din ce e greu, eu vreau, îmi dau interesul, dar orice om are o limită. Nimeni nu e Dumnezeu, nu o iau personal, deși sunt dezamăgită. Sunt foarte multe lucruri pe care vreau să le mai fac”, a spus Alexandra Stan, după ce a aflat că riscă să fie eliminată din concurs.

În final, cei care au fost nominalizați pentru eliminare au fost Musty, Alexandra Stan, Marilena și Georgiana. Votul publicului a fost decisiv, iar oamenii au hotărât ca cea care părăsește Survivor România să fie Georgiana Lupu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...