Cu ce s-a hrănit Costi Ioniță cât a fost la Survivor România. ”Doar asta mâncam. Și ce mai găseam prin pădure”

Cristian Cojocaru 07.02.2021, 14:40
Cu ce s-a hrănit Costi Ioniță cât a fost la Survivor România. ”Doar asta mâncam. Și ce mai găseam prin pădure”

După ce a participat la Survivor România, Costi Ioniță a răspuns mai multor întrebări în cadrul unui interviu acordat pentru Click! Acesta a povestit cum a fost toată această experiență pentru el dar și cu ce s-a hrănit pe perioada competiției.

Costi Ioniță răspunde la întrebări după participarea la Survivor România

Faimosul Costi Ioniță a reușit să reziste trei săptămâni în cadrul competiției din Republica Dominicană. Cântărețul a fost cel de-al doilea care a părăsit concursul, prima fiind Amna. Plecarea nu l-a afectat foarte tare, spunând de altfel că experiența de la Survivor a fost una mai dură decât se aștepta.

”Survivor România este, într-adevăr, o experiență de viață destul de dură pentru foarte mulți oameni. Eu sunt obișnuit cu postul și restricționarea alimentară și nu mi-a fost greu. După o astfel de experiență devii mai bun, mai puternic și nu mai ai deloc frici.” a menționat artistul.

Costi a mai povestit că nu a avut parte de temeri și consideră că reprezintă o experiență care întărește caracterul, iar când ieși din ea, te simți  invincibil. Acesta recomandă o astfel de experiență tuturor celor care se confruntă cu diferite frici. Artisul a spus că frații Culiță i-au propus participarea la Survivor.

”Da, povesteam cu Iancu și Culiță despre această competiție. Apoi am fost contactat și am acceptat să încerc. Știam că vom fi privați de mâncare, nu vor mai fi condițiile de acasă, dar se întâmplă și lucruri frumoase; am ieșit cu bine din competiție. Am stat doar trei săptămâni, dar a fost ok. ”, a mai adăugat Costi Ioniță.

Cunoscut pentru practicile sale meditative din toiul dimineții, acesta a povestit faptul că Survivor l-a apropiat mai tare de natură
Cunoscut pentru practicile sale meditative din toiul dimineții, acesta a povestit faptul că Survivor l-a apropiat mai tare de natură

Survivor România m-a legat mai mult de natură

Cunoscut pentru practicile sale meditative din toiul dimineții, acesta a povestit faptul că Survivor l-a apropiat mai tare de natură. Totodată nu ezită să menționeze și lipsurile pe care le-a întâmpinat în cadrul competiției.

”În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă. Dar , m-a făcut să fiu mai conectat cu natura și universul. Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul marii, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru.” povestea artistul.

Pe lângă mâncare și tabieturile sale, acesta recunoaște că i-au lipsit foarte mult persoanele dragi dar și muzica.

”Este adevărat că mi-au lipsit persoanele dragi, altfel a fost o experiență benefică pentru mine. Este bine să fii cu tine, să ai anumite restricționări ca organismul să își dea un boost, pentru că nu îi mai dai de mâncare și te poți vindeca de multe lucruri. Eu n-am avut niciun fel de probleme; însă le recomand celor care au idee despre însemnătatea postului și, bineînțeles, a rugăciunii.

N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă.” a adăugat Costi Ioniță în interviul pentru Click!

Urmăriți Impact.ro și pe