Acuzaţii grave la Survivor România. Una dintre Faimoase spune adevărul: „Au început jocurile de culise”

Ioana Bucur 04.02.2021, 11:57
Acuzaţii grave la Survivor România. Una dintre Faimoase spune adevărul: „Au început jocurile de culise”

Se fac acuzații grave la Survivor România. Una dintre Faimoase spune adevărul despre ce se întâmplă, de fapt, în Republica Dominicană. Cine sunt cei bănuiți că fac „jocuri de culise”. Vedetele sunt la un pas să cedeze, în cel mai dur realIty show din România. Reproșuri uriașe între coechipieri.

Acuzaţii grave la Survivor România

Atmosfera în echipa vedetelor devine de nesuportat. Se fac acuzații grave la Survivor România. Una dintre Faimoase spune adevărul despre ce se întâmplă în competiția din Republica Dominicană. Într-unul dintre interviurile individuale, Roxana Nemeș dezvăluie că „au început jocurile de culise”. Afirmația ei pare să fie confirmată și de Culiță Sterp, care spune că cineva din echipa lor se visează șef printre celebrități:

„Nimeni nu e șef aici. Dacă era să ne alegem unul, cu siguranță nu erai tu ală”, spune Culiță Sterp. Cadrul se schimbă apoi pe Jador care, la interviurile individuale, știind că nu este auzit de colegii de trib, spune: „Culiță ține partea oricărei femei”. Să fie vorba despre un război tacit între cei doi?

Vizat de acuzațiile colegilor, Jador își iese din minți în timpul jocului pentru recompensă. Cântărețul și Roxana Nemeș au un schimb dur de replici, Jador spunând că „nu e vorba de mofturi aici”. Roxana îl întrerupe, aproape țipând, spunându-i să asculte și să țină cont și de ce spun ceilalți. La câțiva pași de ei, Moroșanu și Culiță Sterp par pregătiți pentru o ceartă de zile mari. „Ce ai, ești nebun?! Am vorbit degeaba! Noi am vorbit degeaba! Tu așa faci mereu”, i-au spus cei doi.

Cine va fi câștigătorul noului sezon Survivor România
Cine face jocuri de culise la Survivor România

„Au ieșit șerpii la suprafață”

Tensiunile în echipa Faimoșilor cresc de la o zi la alta. Alexandra Stan a fost criticată dur de Cătălin Moroșanu, care i-a spus că „mereu comentezi, taci din gură!”. De fapt, femeile din tabăra celebrităților vorbesc despre un adevărat război între sexe, în competiția din Republica Dominicană. Ele susțin că nu sunt luate în serios și nici ascultate de coechipieri.

„Mi se pare că nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu”, a spus Alexandra Stan.

Faimoșii primesc o nouă concurentă în echipă

Ajung forțe proaspete la Survivor România. Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel, a anunțat că doi noi concurenți se vor alătura competiției. Potrivit Kanal D, cea care va intra în rândul Faimoșilor este Ana Pogras, gimnasta campioană la bârnă. Ea ar fi trebuit să participe la Survivor România chiar de la începutul sezonului din 2021, însă o problemă de sănătate i-a întârziat plecarea din România.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viața de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat noua concurentă Survivor România, citată de Kanal D.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...