Alexandra Stan a recunoscut ce a făcut la Survivor 2021. „Asta înseamnă să fii supraviețuitor”

Ioana Bucur 05.03.2021, 10:27
Alexandra Stan a recunoscut ce a făcut la Survivor 2021. „Asta înseamnă să fii supraviețuitor”

A părăsit în lacrimi competiția din Republica Dominicană, iar acum a venit momentul să spună adevărul despre experiența trăită. Alexandra Stan a recunoscut ce a făcut la Survivor 2021. Ce înseamnă pentru ea „să fii supraviețuitor”.

Alexandra Stan a recunoscut ce a făcut la Survivor 2021

Este confesiunea ce sigur îi va înfuria pe mulți dintre concurenții rămași în Republica Dominicană. După ce a părăsit în lacrimi concursul, Alexandra Stan a recunoscut ce a făcut la Survivor 2021. Lipsa mâncării este una dintre cele mai mari încercări pe care le au de înfruntat cei care au acceptat provocarea celui mai dur reality show din România. Este aproape imposibil să dai randament în timpul probelor, în condițiile în care nu te hrănești așa cum îți cere organismul. În echipa Faimoșilor au izbucnit scandaluri în toată regula în momentul în care unii concurenți au fost bănuiți că fură din mâncarea coechipierilor. Nimeni nu poate uita momentul în care Elena Marin a răbufnit, sătulă să vadă cum proviziile i se micșorează de la o zi la alta.

„Nu zic nimic, nu mă interesează, nu e treaba mea, dar când ține strict de mâncarea mea și de ce mi se cuvine, da, vreau să vorbesc”, a spus, nervoasă, Elena Marin, la acel moment.

Acum, Alexandra Stan a mărturisit că și ea a furat „multă mâncare” la Survivor 2021, dar a ținut să sublinieze că nu a luat niciodată de la colegi, ci pentru colegi, amintind de conflictul dintre Elena Marin și Zannidache.

„Zanni are un stil un pic mai agresiv și uneori zice niște lucruri care nu au legătură cu subiectul în sine. Nu am furat mâncarea Elenei, dar am furat foarte multă mâncare la Survivor, că asta înseamnă să fii supraviețuitor. Dar niciodată nu am furat de la colegi, ci pentru colegi’, a dezvăluit Alexandra Stan, al Teo Show.

Alexandra Stan nu a mai aparut la Survivor 2021. Daniel Pavel a facut anuntul
Alexandra Stan

Survivor a fost experiența vieții ei, iar artista ar fi pregătită oricând să o repete. „Voiam să îmi ies din zona de confort, să mă cunoască oamenii așa cum sunt, de asta am participat. Poate nu chiar acum, dar probabil dacă ar trece o perioadă aș vrea să mai particip. Orice om trebuie să aibă o experiență de tipul Survivor, măcar o dată în viață. (…) Eram atât de panicată uneori, îmi era foarte frică de faptul că o să mor. Am plâns foarte mult acolo, cred ca nu o să mai plâng niciodată, au fost toate adunate”, a dezvăluit artista.

„Acești oameni erau falși”

Fiind prima oară când participa la o emisiune de acest fel, Alexandra Stan a recunoscut că nu a știut ce trebuia să facă și că s-a dus „cu capul înainte”. Artista a mai spus și că a avut mult de pierdut din pricina faptului că nu a știut să facă strategii, la fel ca unii colegi din echipa Faimoșilor.

„Am cerut de multe ori să merg acasă, dar mi-am lăsat o parte din suflet acolo. Ce este la televizor este doar o mică parte din ce se întâmplă în junglă. Am trecut prin multe în viața mea pentru că nu am știut să fac strategii înainte. Moroșanu este așa, Majda, Jador, ei au mai fost la emisiuni de genul acesta, eu m-am dus cu capul înainte. Mi s-a părut că acești oameni erau falși, îmi spuneau ceva, dar după la cameră ziceau altceva’, a mai susținut Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...