Iubitul Elenei Marin de la Survivor, adevărul despre Zanni. Ce face concurentul când camerele nu îl filmează (exclusiv)

Ana Anitoiu 03.03.2021, 20:02

Iubitul Elenei Marin de la emisiunea ”Survivor România” difuzată de Kanal D a spus adevărul despre Zanni. Bărbatul a dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, că i-a fost greu să vadă unele momente din competiție și a mărturisit ce a plănuit să facă pentru întoarcerea concurentei din Republica Dominicană.

Ce a spus iubitul Elenei Marin de la Survivor despre Zanni

Tensiunile dintre Elena Marin și Zannidache sunt evidente, la ”Survivor România 2021”. Concurenții și-au aruncat replici acide și acuzații, precum: “Baba cloanță cotoroanță”, “Căministule” și “mi-ai furat mâncarea”. Andrei, logodnicul dansatoarei, a recunoscut că îl afectează mult această situație, iar faptul că se simte neputincios este cel mai greu de suportat. În plus, el a dat în vileag ce crede despre Zanni.

“Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe”, a spus iubitul Elenei Marin în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Iubitul Elenei Marin de la Survivor, adevarul despre Zanni. Ce face concurentul cand camerele nu il filmeaza (exclusiv)
Elena Marin

Iubitul Elenei Marin:  Mi s-a părut josnic și lipsit de sens”

De asemenea, iubitul Elenei Marin este de părere că s-au spus prea multe jigniri referitoare la aspectul fizic al partenerei lui. Bărbatul susține că insultele ce se referă la defectele fizice ale unei persoane dovedesc lipsă de maturitate.

“S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic. Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil”, a mai spus Andrei.

Iubitul Elenei Marin, despre defectul pe care îl are concurenta

Totodată, iubitul Elenei Marin a dezvăluit care este defectul partenerei lui în competiția ”Survivor România 2021”. El a explicat că logodnica lui este o persoană ”pacifistă”, motiv pentru care îi este greu să reziste într-un asemenea colectiv. În plus, bărbatul a precizat că o admiră pentru curajul și ambiția ei.

”Din păcate, Elena e genul de om care pune la suflet. Oamenii care se hrănesc cu dragoste, de obicei, au acest mic defect. Încerc să îi transmit, în permanență, puterea de care are nevoie pentru a merge mai departe. Este foarte greu să reziști într-un astfel de colectiv atunci când ești pacifist, de aceea o admir și mai mult pentru curajul ei și pentru ambiția de care dă dovadă, rezistând răutății vădite. A slăbit mult, într-adevăr, sper să mai câștige probe cu premii consistente și să mai ia în greutate”, a spus el.

Ce plan și-a făcut iubitul Elenei Marin pentru revenirea ei acasă

Pentru revenirea acasă a partenerei lui, pe care a văzut-o plângând de mai multe ori la ”Survivor România”, iubitul Elenei Marin și-a făcut un plan din timp. Bărbatul a dezvăluit, pentru redacția Playtech-Impact, ce a pregătit pentru întoarcerea acasă a logodnicei lui.

”Dacă nu (va reuși să ia în greutate în competiție, n.r.), mă voi ocupa de asta când vine acasă, să o hrănesc cu mâncare, dar și cu dragoste, hrana ei preferată”, a mai spus Andrei, care are o relație de doi ani cu Elena Marin. Cei doi vor să se căsătorească, la întoarcerea ei din Republica Dominicană.