Alexandra Stan, adevărul despre relaţia cu Zanni de la Survivor. Au avut sau nu o idilă? „E foarte sincer, exact ca mine”

Nicu Stan 04.03.2021, 14:04
Alexandra Stan, adevărul despre relaţia cu Zanni de la Survivor. Au avut sau nu o idilă? „E foarte sincer, exact ca mine”

Alexandra Stan, adevărul despre relaţia cu Zanni de la Survivor. Au avut sau nu o idilă? Ce s-a întâmplat în Republica Dominicană, citiți în articolul de mai jos.

Alexandra Stan, dezvăluiri despre relația cu Zanni. Ce a fost între ei în Republica Dominicană

Alexandra Stan a spus tot adevărul despre relaţia cu Zanni de la Survivor. Au avut sau nu o idilă cei doi cântăreți în Republica Dominicană? Astfel, Alexandra Stan a făcut public tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Zannidache în timpul Survivor România.

Alexandra Stan, fosta concurentă de la Faimoșii a vorbit la Teo Show despre relația ei cu Zannidache din timpul concursului. Chiar dacă Faimosul a făcut-o pe artistă să plângă de nenumărate ori, Alexandra Stan a trecut peste cuvintele grele și l-a iertat.

Alexandra Stan, în lacrimi din cauza lui Zannidache

În prezent, după ce s-a întors în România din Republica Dominicană, cântăreața a spus clar și răspicat ce părere are despre Zanni.

Au fost momente când Zanni m-a pus la podea din punct de vedere emoțional, am plâns, chiar am plâns foarte mult. Nu am plâns în viața mea așa mult, cred că și din cauza stresului, a lipsei mâncării și a căldurii. Dar, în legătură cu Zanni, el avea un stil un pic mai agresiv și de multe ori mi se pare că spune niște lucruri care nu au neapărat legătură cu subiectul.

Zannidache s-a purtat la fel și cu Elena Marin

Cum s-a luat și de Elena Marin, de exemplu, și i-am zis că nu avea sens să se ia de părul ei alb. Dar eu le-am spus și lor de multe ori că dacă eu reacționz așa și râd și glumesc, nu înseamnă că nu mă deranjează sau că nu mă rănesc glumele lor”, a explicat Alexandra Stan.

De asemenea, colegul lui Teo, Burusucul, a spus că oamenii se întreabă dacă a fost ceva între ei, respectiv dragoste.

Alexandra Stan îl vede pe Zanni ca pe un nepot

În niciun caz, cu siguranță este o conexiune mare între mine și Zanni, dar nu are nicio legătură cu o conexiune personală sau sexuală, Doamne ferește. El oricum e foarte mic, e ca un copil, mai degrabă îl asociez cu nepotul meu.

E adevărat că de acolo m-am conectat foarte bine cu el și cred că și datorită faptului că e foarte sincer, exact ca mine. El, pe lângă mine, are și avantajul că e foarte bun pe traseu”, a mai spus Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe