Câți bani se dau, de fapt, la Survivor România 2021. Surpriza de care va avea parte câștigătorul

Stan Filon / 21.02.2021, 13:46
Câți bani se dau, de fapt, la Survivor România 2021. Surpriza de care va avea parte câștigătorul

S-a aflat câți bani se dau, de fapt, la Survivor România 2021! Câștigătorul competiției organizate de Kanal D în Republica Dominicană va pleca acasă mult mai bogat decât a venit. Așadar, efortul fizic pe care toți concurenții îl depun merită pe deplin!

Iată câți bani se dau, de fapt, la Survivor România

Cei 24 de concurenți au plecat ”la luptă” cu gândul la marele premiu. Cu toții au de câștigat, de fapt, deoarece sunt plătiți cu sume mari de bani în fiecare săptămână. Așadar, cu cât stau mai mult, cu atât mai mulți bani se aleg în cont, iar unele salarii sunt chiar de invidiat.

24 de concurenți s-au înscris în emisiunea celebră de la Kanal D. Aceștia au fost împărțiți în două echipe: 12 ”Războinici” și 12 ”Faimoși”. Au mai plecat acasă dintre ei, cei care nu au dat randamentul scontat, de care publicul a vrut să se descotorosească.

Cati bani se dau, de fapt, la Survivor Romania 2021
Cati bani se dau, de fapt, la Survivor Romania 2021

Marele premiu este unul atractiv pentru oricine

Probele sunt din ce în ce mai grele, dar, cum spuneam mai sus, tot efortul depus merită, deoarece marele premiu ajunge la 250.000 de lei! În plus de asta, s-a aflatrecent și ce salarii au unii concurenți. Cum era de așteptat cei mai bine plătiți sunt ”Faimoșii”, vedete consacrate în România. S-a aflat că Jador este cel mai bine plătit concurent de la Survivor România. Acesta primește nu mai puțin de 45000 de euro pe săptămână! Chiar Jador a fost cel care a dezamăgit-o cel mai mult pe Alexandra Stan. Cântăreața este ultima concurentă care a plecat acasă.

”Nu pot să spun că am avut aliați, e mult spus, dar am avut o conexiune foarte bună cu Cosmin. E sportiv, el a apreciat faptul că sunt o persoană care a muncit pentru tot ceea ce are. El, la fel, a muncit de mic pentru tot ceea ce are în viața lui și a fost un om care m-a ajutat, m-a inspirat și m-a încurajat mereu.

Jador a dezamăgit-o pe Alexandra Stan

Zanni, la fel, chiar dacă a avut momente în care a exagerat cu sinceritatea lui, atunci când se lua de Elena și spunea că are părul alb. Ce treabă are? Puteam să-i spun și eu lui că poartă aparat dentar, dar nu are nicio legătură. În momentul în care nu era nervos, am avut niște discuții foarte sincere cu el. Nu am simțit niciodată că mă vorbește pe la spate. El tot ce spunea pe cameră spunea și în față, că m-am uitat și eu azi-noapte”, a povestit Alexandra Stan.

Jador una îmi spunea în față și alta spunea la interviuri. M-am uitat la emisiuni după ce am primit telefonul și eu am rămas uimită profund și dezamăgită de unele chestii.

Vorbeam și după cinci minute se ducea să dea interviu și spunea niște lucruri total opuse, eu am rămas uimită, Doamne ferește. Și nu era neapărat chestii care mă priveau pe mine, așa în general. Unii oameni pur și simplu sunt falși, cred că nici ei nu știu ce gândesc”, a spus Faimoasa Alexandra Stan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI