Alexandra Dinu, relaţie intensă cu Mircea Radu. Motivul real pentru care s-au despărţit

Ana Anitoiu 09.03.2021, 12:53

Alexandra Dinu, jurată la emisiunea ”Românii au Talent” de la Pro TV, a trăit o relaţie intensă cu Mircea Radu, înainte de a se căsători cu Adrian Mutu, cu care are un fiu. Motivul real pentru care actrița și celebrul prezentator de televiziune s-au despărţit a ieșit la iveală.

Motivul pentru care Alexandra Dinu s-a despărțit de Mircea Radu

Înainte de a se căsători în anul 2001 cu Adrian Mutu și înainte de a ajunge să joace la Hollywood alături de actori celebri precum Antonio Banderas și Adrien Brody, Alexandra Dinu avut o relație cu Mircea Radu. S-au cunoscut înainte de anul 2000, atunci când ea a debutat la TVR2 ca prezentatoare a emisiunii ”Trupa DP2”. La acea vreme, Mircea Radu avea 32 de ani și nu plecase la Antena 1.

Povestea lor de dragoste n-a durat, însă, ”până la adânci bătrâneți”. Alexandra Dinu ar fi pus capăt relației, după ce s-a îndrăgostit până peste cap de Adrian Mutu, la scurt timp după ce l-a întâlnit. Mircea Radu a suferit foarte mult după această despărțire, deoarece o iubea foarte mult pe splendida blondă, potrivit Click.

Alexandra Dinu, relatie intensa cu Mircea Radu. Motivul real pentru care s-au despartit
Alexandra Dinu si Mircea Radu

Alexandra Dinu, despre despărțirea de Adrian Mutu

Însă, noul capitol pe care l-a deschis Alexandra Dinu după despărțirea de Mircea Radu n-a fost unul lung. Căsnicia ei cu Adrian Mutu a durat doar doi ani, în perioada 2001-2003. Au devenit părinții unui băiat, Mario, dar relația lor n-a putut fi salvată. Frumoasa blondă a aflat din presă că fotbalistul a avut relații cu femei din Italia.

”La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte «dintr-o altă viață». Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta”, a spus Alexandra Dinu.

Ce s-a întâmplat cu Mircea Radu și Alexandra Dinu în plan personal, după despărțire

După despărțire, Mircea Radu și-a găsit liniștea în plan personal. Celebrul prezentator de televiziune, care a cucerit inimi la emisiunea ”Din dragoste”, s-a căsătorit în anul 2012. Soția lui este Raluca Olaru, medic oncolog cu care are un băiat și o fată.

Pe de altă parte, Alexandra Dinu a fost consolată după divorț de producătorul italian Andrea Rizzoli. Apoi, ea a avut o relație și cu actorul Italian Luca Bastianello. În prezent, jurata de la ”Românii au talent” se iubește cu Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii ”Loving Pablo’”. Partenerul ei a fost cel care s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a peste 50 de producții ale companiei Millennium, inclusiv seria ”Eroi de sacrificiu’”. De curând, el a fost promovat drept președinte al acestui studio.

Alexandra Dinu, declarație de dragoste emoționantă de la iubitul ei

Se pare că Jeffrey Greenstein, care Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida, excelează la capitolul romantism. El i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă Alexandrei Dinu, pe 3 ianuarie, când ea a împlinit vârsta de 40 de ani. Bărbatul a numit-o ”elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei”.

”Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, a scris pe internet iubitul Alexandrei Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe