Cu cine se iubește acum Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adi Mutu. Este un bărbat important de la Hollywood. Foto

Ioana Bucur 10.02.2021, 17:54

Cu cine se iubește acum Alexandra Dinu. Fosta soție a lui Adi Mutu radiază de fericire atunci când este lângă iubitul său, un nume important de la Hollywood. Cine este bărbatul pentru care a ales să părăsească Italia, după aproape 16 ani.

Alexandra Dinu iubește din nou. Cine este bărbatul are i-a furat inima fostei soții a lui Adi Mutu

După un divorț de care presa de scandal părea că nu se mai satură, Alexandra Dinu a ales să plece departe de România. Fosta soție a lui Adi Mutu și-a găsit liniștea în Italia, unde s-a putut concentra pe carieră și pe creșterea fiului ei, Mario. A trăit frumos, discret, departe de ochii curioșilor și de tot ce înseamnă lumea mondenă de la noi din țară. Frumoasa blondă se adaptase perfect stilului de viață italian și puțini ar fi bănuit că va pleca vreodată de acolo. Dar ce nu face o persoană pentru dragoste? Se pare că Alexandra Dinu iubește din nou, iar bărbatul care i-a furat inima este Jeffrey Greenstein, un celebru producător de la Hollywood. Ca să îi fie alături, noua jurată „Românii au talent” și-a făcut bagajele și a plecat din Italia, țara ce i-a fost „acasă” timp de 16 ani, și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Cei doi sunt împreună deja de ceva vreme, au o relație cât se poate de serioasă și de…discretă.

Iubitul Alexandrei Dinu are un CV impresionant. Jeffrey Greenstein este absolvent al Facultății de Administrarea Afacerilor a Universității din Florida și este cel care s-a ocupat vânzarea și distribuirea a mai bine de 50 de producții cinematografice ale studioul Millenium, unul dintre cel mai mari de la Hollywood. Proiectele în care a fost implicat au avut încasări de aproape 1,75 de miliarde de dolari, din portofoliul său făcând parte și filmele din seria „Expendables” (n.r. – Eroi de sacrificiu).

Cu cine se iubește acum Alexandra Dinu
Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein

Iubitul vedetei, declarație de dragoste superbă pentru jurata „Românii au talent”

Alexandra Dinu a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care și le-ar putea dori o femeie de la partenerul de viață, chiar de ziua ei. Greeenstein i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă, pe o platformă de social media:

„Singura și unica… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri. Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea. Căci sunt sigur că ar prefera două declarații separate, ziua ei de naștere este în apropierea Anului Nou. Așa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător și entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viața ni le va aduce. Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște. (…) Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, a fost mesajul lui Jeffrey Greenstein pentru Alexandra Dinu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI