Trecutul tulbure al Alexandrei Dinu. Primul iubit, un hoț de mașini, a furat-o de la nunta cu Adrian Mutu

Ioana Bucur 05.03.2021, 12:02
Trecutul tulbure al Alexandrei Dinu. Primul iubit, un hoț de mașini, a furat-o de la nunta cu Adrian Mutu

Superba jurată de la Românii au talent a trăit o viață desprinsă parcă din filme. Trecutul tulbure al Alexandrei Dinu a ieșit la lumină. Cum a reușit primul ei iubit, hoț de mașini, să o fure de la nunta cu Adrian Mutu.

Trecutul tulbure al Alexandrei Dinu

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au format unul dintre cele mai spectaculoase cupluri din lumea mondenă românească. El era unul dintre cei apreciați fotbaliști ai momentului, ea, o blondă superbă, care făcea primii pași în lumina reflectoarelor. Nunta lor, din 2001, a fost evenimentul anului în „lumea bună” din București. Puțini știu că printre invitați s-a numărat și un personaj controversat din trecutul tulbure al Alexandrei Dinu. Așa cum cere tradiția, mireasa a fost furată. Cel care a orchestrat răpirea ar fi fost nimeni altul decât Radu Bolgiu, un celebru hoț de mașini, și bărbatul despre care se spunea că, pe vremuri, i-ar fi fost iubit blondei. Adrian Mutu și-a recuperat soția abia după o intervenție telefonică a lui Giovani Becalli.

Radu Bolgiu pare un personaj demn de filmele de acțiune. Bărbatul este unul dintre cei mai cunoscuți hoți de mașini din România. Și-a câștigat notorietatea în momentul în care a furat autoturismul ambasadorului Republicii Yemen la București, cu tot cu fiica acestuia, care adormise pe bancheta din spate. Când și-a primit o condamnare de 13 ani de închisoare, el era deja departe de țară. La doi ani după ce o „răpea” pe Alexandra Dinu de la nunta cu Adrian Mutu, Radu Bolgiu era împușcat în cap de polițiștii din Alicante, Spania, în timp ce gonea la volanul unei mașini despre care existau informații că ar fi fost furată.

Care a fost motivul pentru care au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu
Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Împușcat în cap de polițiștii spanioli

După ce s-a trezit din comă, Bolgiu nu a pierdut timpul și și-a pus în aplicare planul ce ar fi trebuit să îl scape de închisoare. La scurt timp după, proprietarul mașinii pe care românul o conducea în momentul în care a fost împușcat în cap de polițiștii spanioli și-a retras plângerea, declarând că, de fapt, îi împrumutase doar mașina și că Bolgiu îi era prieten. Unele surse din poliție spuneau, la acea vreme, că plângerea retrasă i-a adus omului un „cadou” de 100.000 de euro din partea hoțului de mașini.

Al doilea pas din planul românului a fost să ceară despăgubiri autorităților din Spania: nici mai mult nici mai puțin de două milioane de euro. Toate astea se întâmplau în timp ce autoritățile de la București încercau să îl aducă în țară pentru a-și ispăși o pedeapsă de 13 ani de închisoare.

Cel mai mare hoț de mașini din România scăpa de anii grei de închisoare, după ce judecătorii au decis că faptele infractorului s-au prescris: „Dispune încetarea procesului penal pornit faţă de inculpatul Bolgiu Radu Alexandru (foto sus), pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale (faptă din data de 07.11.1999, persoană vătămată Vişan Miu Radu). Dispune încetarea procesului penal pornit faţă de inculpatul Bolgiu Radu Alexandru, cu datele de stare civilă anterior menţionate, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale (faptă din data de 07.11.1999, persoană vătămată Timothy Marion Ravan)”, se spunea în decizia judecătorilor, potrivit spynews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI