Legătura dintre “Din dragoste” şi Andreea Marin. Mircea Radu, mărturisiri despre perioada în care lucra la celebra emisiune

Ana Anitoiu 18.02.2021, 18:54
Legătura dintre “Din dragoste” şi Andreea Marin. Mircea Radu, mărturisiri despre perioada în care lucra la celebra emisiune

Mircea Radu a făcut mărturisiri despre perioada în care lucra la emisiunea ”Din dragoste”, la Antena 1, și a explicat ce legătură a avut acel show cu Andreea Marin. Prezentatoarea a jucat un rol extrem de important în viața lui.

Ce legătură a existat între “Din dragoste” şi Andreea Marin

Mircea Radu, care înainte de sărbătorile de iarnă și-a anunțat demisia din funcția de șef al comunicării TVR, a povestit ce a făcut înainte de a avea succes cu emisiunea ”Din dragoste” și ce legătură a existat între acest show și Andreea Marin.

”În 1994, la Știrile TVR, am venit din zona de divertisment – înainte am fost animator radio ani de zile. Iar în anul 2000, în zorii divertismentului mare în România, adus de Valeriu Lazarov și Ileana Pop, pentru că la Televiziunea Publică debutase cu un succes fulminant «Surprize-Surprize», cei de la Antenă au vrut să contraatace. Și li s-a propus «Din Dragoste», iar domnul Lazarov m-a ales ca prezentator. Așa s-a produs switch-ul”, a spus Mircea Radu, pentru VIVA!.

Legatura dintre
Mircea Radu la ”Din dragoste”

Ce îi lipsește cel mai mult lui Mircea Radu de pre vremea emisiunii ”Din Dragoste”. Ce va face la bătrânețe

De asemenea, Mircea Radu a dezvăluit ce îi lipsește cel mai mult de pe vremea emisiunii ”Din Dragoste”. Prezentatorul a recunoscut că duce dorul adrenalinei de atunci și chiar și de oboseala ”paralizantă” pe care o simțea după 10 sau 12 ore de filmare fără pauză. Vedeta a spus și ce crede că va face la bătrânețe.

”Adrenalina. Senzația aceea de du-te-vino cvasipermanent, de întâlniri cu situații neașteptate cărora trebuie să le fac față atunci, pe loc, oboseala aceea paralizantă după 10-12 ore de filmare continuă… Astea toate-mi lipsesc. De aceea nu sunt convins că peste douăzeci de ani voi fi un bătrânel cumpătat care-și tunde trandafirii din curte și rezolvă sudoku bălăngănindu-se într-un hamac.”, ne-a mai spus Mircea Radu.

Mircea Radu, ghinion în Italia

Totodată, Mircea Radu a vorbit despre călătoria pe care a făcut-o în Italia, la puțin timp după ce a plecat de la TVR. Se pare că prezentatorul n-a avut noroc. A comparat senzația complicată cu care a plecat din Veneția cu cea pe care o avea în copilărie când pleca de la o prietenă a bunicii ei.

”Nu m-am odihnit deloc. Mi-a fost ba cald, ba frig și m-am tot foit până în zori când am reușit să ațipesc. M-am trezit greu, cu un cap în care nu aveam niciun gând ci doar o durere surdă, așa cum mi se întâmplă când dorm cu aerul condiționat deschis. Am stat sub pâlnia dușului frânt de oboseală minute în șir, nemișcat, dorindu-mi ca zecile de jeturi de apă să-mi foreze țeasta, să intre în mine, să-mi spele creierul ca să mă pot trezi. Părăsesc Veneția cu senzații amestecate, de respect sincer, uimire, gratitudine dar fără nicio urmă de dragoste – același lucru îl simțeam în copilărie când plecam de la doamna V., o prietenă a bunicii mele, pe care nu puteam s-o îndrăgesc pentru că mi se părea indiferentă atunci când îmi dăruia cele mai scumpe jucării”, a povestit el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI