Gluma care a blocat-o pe Alexandra Dinu la Românii au Talent. ”Dragă, la tine e vorba de accent”

Ana Anitoiu 14.05.2021, 21:37
Gluma care a blocat-o pe Alexandra Dinu la Românii au Talent. ”Dragă, la tine e vorba de accent”

O glumă a blocat-o pe Alexandra Dinu, vineri seară, în prima semifinală live a emisiunii ”Românii au Talent” de la Pro TV. Splendida blondă, care a are un fiu cu Adrian Mutu, a rămas fără replică la auzul câtorva cuvinte la care nu se aștepta.

Ce glumă a blocat-o pe Alexandra Dinu

Totul a plecat de la faptul că splendida actriță a făcut o glumă, după ce a fost întrebată dacă ar vrea să se schimbe cumva. ”De ce? Nu sunt destul de bună?”, a întrebat ea cu ironie, în urma numărului de acrobație prezentat de Ioana și Bogdan de la Acro Mystic Duo. Jurata i-a complimentat pe cei doi și a recunoscut că și-ar dori să poată executa măcar două dintre mișcările lor.

După ce a auzit ironia frumoasei actrițe, Florin Călinescu a tăcut cât a tăcut, dar la un moment dat nu s-a mai putut abține. Colegul ei din juriul ”Românii au Talent” a simțit nevoia să comenteze cu umor: ”Dragă Alexandra, la tine e o chestie de accent. Nu că ești bună. Ești buuuuuuuuună!”.

Gluma care a blocat-o pe Alexandra Dinu la Romanii au talent. ”Draga, la tine e vorba de accent”
Juriul emisiunii Romanii au talent

Smiley a primit o observație de la un jurat

Aceasta nu a fost primul comentariu pe care juratul Flori Călinescu a făcut-o în prima semifinală live a emisiunii ”Românii au Talent”. Anterior, el i-a făcut o observație lui Smiley, coprezentator al show-ului, alături de Pavel Bartoș.

Momentul a avut loc când pe scenă se aflau atât juratul, alături de colegii săi Andra, Alexandra Dinu, Andi Moisescu, cât și coprezentatorii emisiunii ”Românii au Talent”. Citește AICI de ce i-a cerut Florin Călinescu lui Smiley să se îndepărteze de el!

Care sunt regulile în semifinala emisiunii ”Românii au Talent”

Înainte de a începe prima semifinală live a emisiunii de divertisment ”Românii au Talent”, Pro TV a anunțat că scena le va aparține concurenților: Ana Maria Mărgean, Acro Mystic Duo, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Daria Batschi Beleca, Dragoș Pădeanu, Duo Turkeev, GIM, Narcisa Ungureanu, Rareș Trufea, Rianna Rusu, Sara Șmighelschi și Bianca Purice.

Prima regulă este următoarea: După fiecare semifinală ”Românii au Talent”, cinci concurenți merg mai departe, în funcție de voturile pe care le primesc de la public. Apoi, jurații Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu au la dispoziție un wild card pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unui favorit al lor în această competiție. În finală show-ului de divertisment vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro doar 11 participanți.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...