Cum se înțeleg, de fapt, Alexandra Dinu și fiul ei, Mario. ”A învățat din propriile greșeli”

Cristian Cojocaru, George Capoeanu 25.03.2021, 19:31
Cum se înțeleg, de fapt, Alexandra Dinu și fiul ei, Mario. ”A învățat din propriile greșeli”

Una dintre cele mai frumoase actrițe din România și totodată jurată în cadrul ”Românii au Talent”, Alexandra Dinu a povestit în cadrul unui interviu relația pe care o are cu fiul ei, Mario.  Totodată, vedeta a vorbit și despre cariera sa de excepție.

Cum se înțelege Alexandra Dinu cu fiul ei

Alexandra Dinu, în vârstă de 40 de ani se poate mândri cu un carieră impresionantă, care a început încă din adolescență. Dând dovadă de perseverență și pasiune pentru actorie, Alexandra a ajuns atât în industria filmului autohton cât și în cea a celui internațional. Frumoasa româncă a povestit despre experiența sa în cadrul emisiunii difuzată la Pro TV, ”Românii au Talent”.

”A fost o experiență completă, cu o multitudine de sentimente și de persoane descoperite. Zilele de filmare pentru preselecțiile acestui sezon mi-au dat ocazia să ascult atât de multe povești frumoase, să mă emoționez când am văzut concurenți talentați, dar care nu realizau ce momente au oferit, să mă bucur când am trăit alături de ei apăsarea butonului de Golden Buzz.  Acum e atât de frumos să văd rezultatul acelor zile de muncă, să văd cum cei de acasă trăiesc aceleași emoții prin care noi am trecut și cum concurenții au ocazia să fie cunoscuți de către public.”, a spus Alexandra Dinu în cadrul interviului acordat pentru Unica.

Totodată, frumoasa vedetă a povestit și despre perioada în care a lucrat cu marile nume ale Hollywood-ului, printre care Adrien Brody, Nicholas Cage dar și Antonio Banderas.

”Înainte de a fi mari actori ai cinematografiei internaționale, aceștia sunt oameni, sunt caractere puternice și modele pentru oamenii care își doresc o carieră în domeniu. Am avut foarte multe de învățat din modul în care abordau scenele, din energia pe care o aduceau pe platourile de filmare și din momentele în care povesteau din experiențele lor anterioare.  Mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc și să îmi creez anumite relații cu ei.”, a mai adăugat vedeta.

Alexandra Dinu a afirmat că îi va fi alături lui Mario în absolut tot ceea ce își va dori să facă mai departe
Alexandra Dinu a afirmat că îi va fi alături lui Mario în absolut tot ceea ce își va dori să facă mai departe

”Cel mai important plan pentru el este să termine liceul”

Alexandra Dinu a povestit și despre viața sa personală, nu doar cea profesională. Atunci când a fost întrebată dacă fanii s-ar putea aștepta la o căsătorie în viitorul apropiat, Alexandra a afirmat că ”niciodată nu spun “niciodată”. Cred în căsătorie și dacă voi simți că este ceea ce am nevoie, o voi face la momentul potrivit”. Alexandra a vorbit și despre relația pe care o are cu fiul ei, Mario.

”Ne înțelegem foarte bine. Având în vedere că l-am crescut singură și că am trecut împreună prin atât de multe etape din viață, avem o comunicare foarte deschisă. Mă bucur că putem sta de vorbă, indiferent de subiect și că ține cont de sfaturile mele. Cu toate acestea, sunt o mamă norocoasă: e un copil independent, care a știut mereu să învețe din propriile greșeli și care a știut să meargă pe drumul lui”, a mai adăugat frumoasa vedeteă.

Alexandra Dinu este de părere că momentan, Mario trebuie să se ocupe de liceu, iar că apoi , îi va oferi tot sprijinul fiului său în a face ceea ce-și dorește.

”Momentan, cel mai important plan pentru el este să termine liceul cu bine și să treacă cu brio de examenele care-l așteaptă în vară. Cât despre ceea ce va face pe mai departe, vreau să-l las să aleagă ceea ce este mai potrivit pentru el și pasiunile lui.  Niciodată nu am pus presiune pe el să aleagă anumite activități sau să facă anumite sporturi, ci dimpotrivă, l-am lăsat să aleagă și să vadă ce își dorește pentru mai departe”, spunea Alexandra Dinu în cadrul interviului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI