Alexandra Dinu, declaraţii incredibile despre relaţia cu Adi Mutu. “Iubirea nu este posesie”

Iancu Andreea 12.03.2021, 11:01
Alexandra Dinu, declaraţii incredibile despre relaţia cu Adi Mutu. “Iubirea nu este posesie”

Despre viața amoroasă a proaspetei jurate de la Românii au Talent nu se cunosc foarte multe. Deși era extrem de tânără când l-a cunoscut pe Adi Mutu, Alexandra Dinu a ales să vorbească despre mariajul său alături de fotbalist abia recent. Chiar dacă este o etapă deja consumată din viața ei, Alexandra recunoaște că fiul său Mario îi aduce cea mai mare satisfacție în urma relației. De asemenea, vedeta de la Pro TV a vorbit despre modul în care a decurs căsnicia cu Mutu.

Ce amintri o leagă pe actriță de căsnicia cu fotbalistul

Relația dintre Alexandra Dinu și Adi Mutu a fost una extrem de intensă, însă s-a consumat rapid. La numai doi ani de la căsătoria ce a avut loc în 2001, cuplul avea să divorțeze, luându-i prin surprindere pe cei care îi vedeau o viață împreună. În urma căsniciei a rezultat Mario, primul fiu al fostului fotablist cu frumoasa actriță, care urmează să împlinească 18 ani. Chiar dacă vestea că se desparte de tatăl copilului său a devastat-o pe vedetă, Alexandra recunoaște că era extrem de tânără la vremea aceea. Astăzi, actrița privește cu mai multă detașare subiectul primului său mariaj.

La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață. Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta, spunea Alexandra Dinu într-un interviu pentru viva.ro.

Pe de altă parte, frumoasa jurată de la Pro TV a mărturisit și care sunt concluziile la care a ajuns în urma căsniciei alături de “Briliant”.

Am învățat că nimeni nu este perfect și că, atunci când iubim, trebuie să avem toleranță și înțelegere pentru cel de lângă noi. Când ajungi să îi iubești și defectele, atunci e vorba despre dragoste. Am învățat că iubirea înseamnă, în primul rând, admirație și respect pentru celălalt și, cel mai important, iubirea nu este posesie.

Mircea Radu și Alexandra au trăit o idilă
Mircea Radu și Alexandra au trăit o idilă

Bărbatul celebru cu care s-a iubit Alexandra Dinu, înainte de Adrian Mutu

Puțini cunosc faptul că Alexandra Dinu a mai iubit un bărbat celebru, anterior relației cu fotbalistul. Pe când ea era o debutantă la TVR 2, unde prezenta emisiunea Trupa DP2, s-a îndrăgostit de Mircea Radu, care pe atunci avea 32 de ani și încă nu se mutase la concurența de la Antena 1. Chiar dacă cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste, Alexandra a decis să îi pună capăt după ce s-a îndrăgostit de Adrian Mutu. Se pare că această veste l-a afectat serios pe Mircea Radu, care, conform click.ro, a suferit enorm după despărțirea de Alexandra.

Ulterior divorțului de Adrian Mutu, Alexandra Dinu s-a cuplat cu producătorul italian Andrea Rizzoli pentru ca mai apoi să îl cunoască pe actorul italian Luca Bastianello. Pe de altă parte, Mircea Radu și-a regăsit și el liniște pe plan sentimental. Prezentatorul TV s-a căsătorit în anul 2012 cu medicul oncolog Raluca Olaru, alături de care are un băiat și o fetiță.

Urmăriți Impact.ro și pe