Alexandra Dinu, deranjată de un comentariu făcut de Pavel Bartoș, în finala ”Românii au Talent”. ”E doar o rochie roz”

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 23:07

Alexandra Dinu a fost deranjată de un comentariu făcut de Pavel Bartoș, în finala sezonului 11 al emisiunii ”Românii au Talent”. Coprezentatorul show-ului de la Pro TV a făcut o gafă, iar splendida blondă l-a taxat imediat.

Alexandra Dinu, apariție spectaculoasă în finala ”Românii au Talent”

Splendidă ca întotdeauna, Alexandra Dinu a apărut în finala sezonului 11 al emisiunii ”Românii au Talent” într-o rochie spectaculoasă, de culoare roz, cu paiete, lungă, cu un șliț adânc, mâneci lungi și decolteu tip bărcuță. Jurata a ales să își poarte părul strâns într-o coadă la spate.

Alexandra Dinu și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi argintii și a strălucit, la propriu și la figurat. Cel mai important accesoriu a rămas zâmbetul ei – unul ce s-a transformat la un moment dat într-unul de complezență, din cauza unui comentariu pe care l-a făcut Pavel Bartoș.

Alexandra Dinu, deranjata de un comentariu facut de Pavel Bartos, in finala Romanii au Talent
Juratii ”Romanii au Talent”, in finala sezonului 11 al emisiunii

Cu ce comentariu a deranjat-o Pavel Bartoș pe Alexandra Dinu, în finala ”Românii au Talent”

Incidentul s-a petrecut după ce pe scena ”Românii au Talent” a pășit extrem de emoționat Rareș Trufea, care a mărturisit că i-ar fi plăcut ca mama lui să fie alături de el. Însă, femeia se află în Italia, acolo unde muncește din greu pentru fiul ei. De altfel, băiatul a spus că își dorește să câștige competiția astfel încât mama lui să revină acasă, lângă el.

Invitând-o să ia cuvântul despre momentul concurentului în finala ”Românii au Talent”, Pavel Bartoș s-a referit la Alexandra Dinu cu apelativul Barbie. Deși probabil că actorul s-a referit la faptul că jurata este la fel de frumoasă ca celebra păpușă, comentariul nu a părut să fie pe placul ei. ”Este doar o rochie roz”, a spus ea, trecând mai departe la a-l lăuda pe Rareș Trufea pentru performanța lui.

Pavel Bartoș, săgeată din partea lui Florin Călinescu, în finala ”Românii au Talent”

La rândul lui, Pavel Bartoș a avut parte de un comentariu ce nu a părut că i-a picat bine, în finala sezonului 11 al emisiunii ”Românii au Talent”. Juratul Florin Călinescu i-a numit ”macaci” pe el și pe colegul lui, Smiley, după ce a încercat să facă o glumă în stilul său caracteristic.

”Mă gândeam ce frumos arată o narcisă între atâtea maci și între doi macaci”, a spus juratul, făcând referire la coprezentatorii emisiunii ”Românii au Talent”. Vezi AICI cum ce replică i-a dat Pavel Bartoș lui Florin Călinescu!

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...