Anunțul lui Alex Bodi care a uimit pe toată lumea. Surpriza de care va avea parte Bianca Drăgușanu

Iancu Andreea 27.12.2020, 13:35
Anunțul lui Alex Bodi care a uimit pe toată lumea. Surpriza de care va avea parte Bianca Drăgușanu

Toată lumea a fost surprinsă de anunțul lui Alex Bodi, care recent a dezvăluit un aspect inedit despre viața sa. Afaceristul încheie anul într-o manieră surprinzătoare, după ce lunile trecute a fost greu încercat, aflându-se în spatele gratiilor.

Ce surpriză i-a făcut Biancăi Drăgușanu. Anunțul lui Alex Bodi a uimit internetul

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu și a ajuns în închisoare, Alex Bodi pare să se fi liniștit. Afaceristul se bucură acum de sărbători alături de cei dragi, fiind acasă, la vila sa de lux din Tunari. Din păcate, Bodi se află încă în arest la domiciliu, dar cel puțin nu este în spatele gratiilor. Recent, într-o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) pe contul său de Instagram, anunțul lui Alex Bodi i-a surprins pe fanii care au încercat să afle mai multe despre noua iubită a afaceristului.

Se pare că Bodi și Daria Radionova formează acum un cuplu, după ce afaceristul a rupt relația cu Bianca, fosta sa soție. Acum, îndrăgostit până peste cap de partenera sa, Alex este pregătit să treacă deja la următoarea etapă a relației. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a mărturisit pe Instagram că este deschis la ideea de a se căsători și chiar și mai dorește și doi băieți. De asemenea, întrebat fiind de fani dacă se vede căsătorit cu Daria Radionova, afaceristul a răspuns:

Cine știe… Poate în curând dacă asta vrea Dumnezeu, semn că Bodi este pregătit să își unească destinul de cel al frumoasei rusoaice.

Alex Bodi și Daria Radionova formează un cuplu, după ce afaceristul și Bianca Drăgușanu s-au despărțit
Alex Bodi și Daria Radionova formează un cuplu, după ce afaceristul și Bianca Drăgușanu s-au despărțit

Bodi va petrece sărbătorile alături de fiicele sale

Sărbătorile de iarnă i-au adus lui Alex Bodi liniștea și bucuria în casă. Acesta a trecut deocamdată peste momentele dificile, în care s-a aflat în spatele gratiilor. Reamintim că acesta a fost implicat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane, fiind încarcerat la Penitenciarul din Craiova. Totuși, până când se va stabili dacă afaceristul este sau nu vinovat, de către instanța de judecată, el se află în arest la domiciliu, în vila sa.

Deși nu are voie să părăsească locuința fără acordul organelor judiciare, Alex Bodi va petrece sărbătorile alături de membrii familiei sale, printre care și cele două fiice. Bărbatul le-a simțit lipsa micuțelor în cele două luni dificile petrecute după gratii și de aceea ele vor putea veni în vizită acasă la tatăl lor. Conform wowbiz.ro, avocatul afaceristului, Cătălin Dancu, a explicat că se vor găsi variante pentru ca Bodi și fosta soție să nu ia legătura unul cu altul.

Se va găsi o soluție pentru ca fiica lui și a doamnei Sălăgean să-l viziteze de Sărbători fără ca domnul Bodi și fosta soție să intre în legătură directă, a afirmat Cătălin Dancu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...