Alex Bodi poate avea probleme mari din cauza Biancăi Drăgușanu. ”Plângerea e la Poliție, nu renunță” (Exclusiv)

Badea Violeta 03.11.2021, 17:38

Ghinioanele se țin lanț de capul lui Alex Bodi. După ce a fost arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de persoane, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai primit o veste proastă. Blondina vrea să-i dea lovitura de grație.

Bianca Drăgușanu nu-l iartă pe Alex Bodi

Alex Bodi nu mai scapă de probleme. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Acum, afaceristul mai primește o lovitură venită chiar din partea fostei sale partenere de viață.

Bianca Drăgușanu este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru ca afaceristul să plătească pentru violențele repetate la care a supus-o timp de doi ani de zile. Blondina nu renunță la plângerea depusă la sfârșitul anului trecut.

Fostul său soț are de ce sa-și facă griji, fiindcă la dosar există nu mai puțin de patru certificate medico-legale. Toate au fost scoase de blondină în urma bătăilor primite de la fostul său partener.

„Bianca nu va renunța sub nicio formă la această plângere, ea nu dă înapoi niciodată. A dat și declarații la secția de poliție și așteaptă ca dosarul să intre pe rol”,a declarat o persoană din anturajul vedetei, potrivit playtech.ro.

Bianca Dragusanu a adus dovezi impotriva fostului ei sot
Bianca Dragusanu a adus dovezi impotriva fostului ei sot

Bianca Drăgușanu a adus dovezi împotriva fostului ei soț

După ce a luat hotărârea de a se adresa instanței, Bianca Drăgușanu a arătat tuturor imaginile șocante în care apare cu chipul desfigurat din cauza loviturilor pe care le-a încasat de la fostul său soț. Blondina a declarat că are dovezi clare și vrea ca Alex Bodi să plătească pentru tot ceea ce a făcut.

„Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză. Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci.

Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege”, spunea Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...