FOTO EXCLUSIV

Noua iubită a lui Alex Bodi a făcut furori la Mamaia. Toată plaja a întors capul după ea

Nicu Stan 06.07.2021, 14:56

Noua iubită a lui Alex Bodi a făcut furori la Mamaia. Toată plaja a întors capul după ea. Cine este noua iubită a afaceristului de la Mediaș, vedeți în articolul de mai jos.

Alex Bodi a făcut furori pe plaja de la Mamaia cu noua lui iubită. Cine este Justyna

Noua iubită a lui Alex Bodi a făcut furori la Mamaia, unde toată plaja a întors capul după ea.

Afaceristul Alex Bodi iubește din nou și s-a afișat cu noua iubită la Mamaia, acolo unde se relaxează alături de ea. Astfel, fostul Biancăi Drăgușanu pare extrem de fericit alături de Justyna, iar fotografiile vorbesc de la sine.

Alex Bodi si Justyna, noua iubita poloneza
Alex Bodi si Justyna, noua iubita poloneza

Justyna este o frumoasă poloneză

Alex Bodi are o relație de dragoste cu Justyna, o tinerică ce pare că l-a pus pe pe jar pe musculos. Acesta a plecat în Polonia de curând pentru a sta alături de iubita ea, iar acum a venit timpul ca tânăra să îi întoarcă vizita partenerului ei. Astfel, cei doi au fost văzuți pe plajă la Mamaia, luând prin surprindere pe toată lumea prezentă.

Fostul Biancăi Drăgușanu a decis să își ducă noua parteneră chiar la malul Mării Negre. Cei doi au ajuns la Constanța cu bolidul de lux pe care îl deține afaceristul, și care costă nu mai puțin de 250.000 de euro, semn că acesta își dorește să își impresioneze noua iubită și cu puterea lui financiară.

Unde s-a cazau Alex Bodi cu frumoasa lui poloneză

Cei doi iubăreți nu au stat mult pe gânduri, s-au cazat la hotel Opera, după care au ieșit repede la plajă. Alex Bodi a încercat să fie cât mai discret și a încercat să o țină pe tânăra poloneză cât mai departe de ochii lumii.

Pentru asta a ales un loc retras pentru a se bucura de o zi cât se poate de liniștită la plajă.

A cui a mai fost frumoasa poloneză

Blonda poloneză este o cunoscută a lumii mondene, ea bifând o relație cu celebrul Philipp Plein. Acum, atenția i-a fost atrasă de afaceristul de la Mediaș.

Chiar dacă Alex Bodi și-a dorit să nu fie remarcat, Justyna a captat atenția tuturor, în special a bărbaților aflați la plajă.

Alex Bodi este numai un zâmbet în jurul Justynei

Frumoasa poloneză  are un trup perfect, forme voluptoase, buze pline și picioare lungi, astfel că toată lumea prezentă la plajă a admirat-o la unison.

De asemenea, Justyna a purtat la plajă un costum de baie minuscul, iar Alex Bodi a fost surprins de fotoreporterii Impact zâmbind încontinuu în momentele în care se afla pe lângă domnișoara cu siluetă perfectă.

Urmăriți Impact.ro și pe