Ce s-a întâmplat cu Denise Rifai în timpul emisiunii cu Alex Bodi. Prezentatoarea, fără cuvinte

Nicu Stan 21.09.2021, 07:54
Ce s-a întâmplat cu Denise Rifai în timpul emisiunii cu Alex Bodi. Prezentatoarea, fără cuvinte

Alex Bodi a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai unde a făcut dezvăluiri incredibile, care au lăsat-o pe prezentatoare fără cuvinte. Afaceristul din Mediaș a vorbit deschis despre relația sa cu Bianca Drăgușanu și nu a ocolit nici momentele urâte, atunci când a abuzat-o fizic pe iubita lui.

Denise Rifai a rămas mască după cele spuse de Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu. ”Nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin”

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a făcut mărturisiri complete în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Afaceristul nu s-a ferit să povestească momentele tensionate din relația pe care a avut-o cu fosta asistentă TV.

Alex Bodi a povestit că deseori în relația cu Bianca Drăgușanu se ajungea la înjurături și violențe.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai sunt un cuplu
Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu mai sunt un cuplu

Bianca Drăgușanu, crize de gelozie

Bianca Drăgușanu obișnuia să se poarte foarte urât când se certau din cauza geloziei, iar de cele mai multe ori chiar sărea la bătaie.

”În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Bianca Drăgușanu sărea la bătaie

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum să o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”, a spus Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu l-a înjurat pe Alex Bodi de bunica lui moartă

Alex Bodi a amintit un astfel de episod în care Bianca Drăgușanu ar fi procedat foarte urât. Fosta asistentă TV l-ar fi înjurat pe Alx Bodi de bunica lui moartă.

”Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină că așa nu ai cum să-l stingi. Dacă ea își dorea cu adevărat să evite…La fel și eu, poate un bărbat m-ar putea bate și sunt în pericol și știu că depinde de mine ca să evit, o să evit.

Alex Bodi se căiește pentru tot ce i-a făcut Biancăi Drăgușanu

Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei”a mai spus afaceristul din Mediaș.

Urmăriți Impact.ro și pe