Bianca Drăgușanu, şantajată în ultimul hal de Daria Radionova. Vedeta a recunoscut tot: “A zis că am vrut să mă sinucid”

Ana Anitoiu 13.02.2021, 13:07

Bianca Drăgușanu a fost şantajată în ultimul hal de Daria Radionova. Vedeta a spus că amanta fostului ei soț, Alex Bodi, a spus despre ea că a vrut să se sinucidă, după ce a primit un filmuleț de la el, însă adevărul a fost cu totul altul.

Cum a fost șantajată Bianca Drăgușanu de Daria Radionova

Bianca Drăgușanu s-a hotărât recent să facă publice câteva imagini în care apare snopită în bătaie de Alex Bodi. Vedeta a făcut acest lucru pentru a nu se lăsa la mâna unei persoane apropiate de ea și de fostul ei soț care ar fi urmat să dea aceste fotografii publicității, după ce, inițial, a dat o poză în care splendida blondă apărea în urma unei operații de blefaroplastie. În acest context, fosta asistentă TV a dezvăluit cum a încercat să o șantajeze Daria Radionova.

„Imaginile astea mi le-a trimis amanta lui. M-a şantajat cu acest filmuleţ. Eram leşinată, lângă pat. M-a bătut până când am rămas inconştientă. El m-a filmat şi i-a trimis apoi ei. I-a zis că am vrut să mă sinucid pentru el. De ce să mă sinucid? Că voia să mă părăsească?! Că m-a snopit în bătaie?! Omul lucrează profi. Cred că el se joacă cu focul. Este o infracţiune ce a făcut el… Eu am mesaje vocale în care îşi cere scuze, în care se jura că nu mai face”, a povestit Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Bianca Dragusanu, santajata in ultimul hal de Daria Radionova. Vedeta a recunoscut tot: ”A zis ca am vrut sa ma sinucid”
Bianca Dragusanu, snopita in bataie

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri din infern

De asemenea, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că într-una dintre dățile în care Alex Bodi a devenit violent cu ea, bărbatul a bătut-o timp de patru ore. Pentru că este solid, acesta o punea la pământ din doar două palme. În plus, conform vedetei, fostul ei soț a distrus mobila din casă.

”M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…) Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă”, a mai spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, despre felul în care a șantajat-o Alex Bodi

În plus, Bianca Drăgușanu a spus, anterior, că Alex Bodi a șantajat-o spunându-i că îi va șterge contul de Instagram, din care ea câștigă bani. Mai mult, vedeta, care s-a despărțit și de Gabi Bădălău, a explicat motivul pentru care a luat somnifere, în contextul în care fostul ei soț a acuzat-o că a luat pastile cu pumnul.

”Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat nonstop. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea ca am acceptat acest compromis. El mi-a luat atunci telefonul, cu parola mea, unde aveam toată viața mea, cardurile, parolele de la telefon, a zis că îmi șterge Instagramul, acolo unde eu am un milion de urmăritori și câștig bani. Nu ți se pare că este șantaj?! Păi normal, că în acel moment, strânsă cu ușa, normal că am luat niște pastile să dorm, fiindcă nu știam ce să fac”, a spus ea, în urmă cu un an.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...