Alex Bodi dă cărţile pe faţă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în parcare. A hărţuit-o sau nu pe Bianca Drăgușanu?

Ioana Bucur, Badea Violeta 28.05.2021, 08:04
Alex Bodi dă cărţile pe faţă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în parcare. A hărţuit-o sau nu pe Bianca Drăgușanu?

Controversatul afacerist a decis că este momentul ca adevărul să iasă la lumină. Alex Bodi dă cărțile pe față. A povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în parcare. A hărţuit-o sau nu pe Bianca Drăgușanu?

Alex Bodi dă cărțile pe față

Despărțiti, dar rămân cu tine. Chiar dacă i-a fost soție doar un an, Alex Bodi pare că nu se poate desprinde sub nicio formă de Bianca Drăgușanu. Părăsit și de rusoaica Daria Radionova, controversatul afacerist își face apariția tot mai des în locurile frecventate de fosta sa soție, iar interacțiunile dintre ei sunt departe de a fi prietenoase. Presa vorbea, recent, despre un episod tulburător, petrecut în parcarea unui salon de înfrumusețare la care merge de ceva timp fosta asistentă TV. Bodi a fost acuzat că ar fi dat cu pumnul în bolidul Biancăi, după ce aceasta s-ar fi baricadat în mașină, refuzând să aibă vreun dialog cu el.

Contactat de jurnaliștii de la Playtech.ro, Alex Bodi dă cărțile pe față. El a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în parcare. A hărțuit-o sau nu pe Bianca Drăgușanu?

„Da, recunosc, am fost la salon atunci. Însă, eu am alergat după ea pentru că nu am vrut să o las să conducă plânsă și agitată. Nu este adevărat ce s-a spus, că aș fi hărțuit-o! Noi am mai vorbit, zilele acestea, ne-am și văzut însă, între noi, nu mai există cale de împăcare. Ea are relația ei, eu sunt cu viața mea”, a spus Alex Bodi, pentru Playtech.ro.

Alex Bodi dă cărţile pe faţă. A hărţuit-o sau nu pe Bianca Drăgușanu?
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

„Gesturile îi trădează intențiile”

Și Bianca Drăgușanu spune că o împăcare cu fostul soț este exclusă. Blonda l-a contrazis, însă, pe Bodi, dezvăluind că adevăratele lui intenții îi sunt trădate de gesturi:

„Nu m-am împăcat cu Alex și nu vreau să mai comentez despre viața mea personală. Faptul că Alex mi-a dat niște flori și am interacționat nu înseamnă că ne-am împăcat. Probabil și-ar dori! Adică, evident, gesturile îi trădează intențiile. Sunt bine acum, statutul relației mele rămâne necunoscut!”, a spus fosta asistentă TV, pentru Ciao!

După divorț, blonda și-a găsit alinare în brațele unui alt bărbat celebru în lumea mondenă, Gabi Bădălău, cu care se și pregătea, la un moment dat, să ajungă în fața altarului.

„Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te, vino! El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori, nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe