Alex Bodi, adevărul despre femeile din viața lui. Ce a spus despre Daria Radionova, Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu

Nicu Stan 14.05.2021, 08:07

Alex Bodi, adevărul despre femeile din viața lui. Ce a spus despre Daria Radionova, Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu, citiți în articolul de mai jos.

Alex Bodi nu renunță la Bianca Drăgușanu.”Acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat”

Alex Bodi a spus adevărul despre femeile din viața lui. A făcut dezvăluiri despre Daria Radionova, Iulia Sălăgean, dar și despre Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a oferit primul și singurul interviu după ce a i-a fost ridicată măsura arestului la domiciliu. Astfel, omul de afaceri a vorbit despre perioada grea, despre trădări, dar și despre cele trei femei celebre din viața lui.

Alex Bodi si Bianca Dragusanu
Alex Bodi si Bianca Dragusanu

Alex Bodi și-a micșorat lista de prieteni

În perioada grea a înțeles cum stau lucrurile cu prietenii, dar și cu persoanele pe care le considera apropiate și în care avea încredere, dar care nu mai erau acolo atunci când a avut mai mare nevoie de ele.

Afaceristul de la Mediaș a mai spus că a rămas șocat atunci când a aflat că multe persoane din cercul de prieteni chiar au crezut ceea ce se spunea despre el, respectiv proxenet și traficant de persoane. Asta l-a ajutat să vadă care îi sunt adevărații prieteni.

Alex Bodi are acum numai prieteni pe care se poate baza

”Totul a fost ca o balanță, eu n-am așteptări de la nimeni în viața pentru că n-am așteptări, în mintea mea credeam că anumite persoane o să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-am făcut în trecut pentru ei. M-am șocat de multe persoane care au fost afectate, după am mulțumit lui Dumnezeu că m-am lipsit de persoanele respective.

Încercarea asta a fost ca o sită, cred că am avut nevoie de lucrurile astea, am avut nevoie să văd de oamenii care îmi sunt aproape, care sunt pe interes, mă refer și la persoane la care înainte țineam o anumită distanță, familia a fost mereu lângă mine, și alte persoane au fost lângă mine”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Cine i-a fost aproape lui Alex Bodi în această perioadă

Alex Bodi a devzvăluit că singura care i-a fost aproape în perioada grea a fost Iulia Sălăgean, femeia cu care are o fetiță. Despre Daria Radionova afaceristul spune că a sperat mult în ea.

”Eu nu m-am certat, a fost o decizie, a fost o scânteie de-a ei, scânteile țin puțin, se aprind și se sting. Oamenii se bucură de răul anumitor persoane. Problema românilor e că mulți de critică pentru ceea ce ei nu pot să fie niciodată. Am apreciat-o enorm de mult tocmai pentru felul și caracterul pe care l-a avut și că mi-a fost alături, am considerat că e o femeie pe care și-ar fi dorit-o orice bărbat să o aibă alături”, a spus Alex Bodi despre Daria Radionova.

Așex Bodi poate reveni la Bianca Drăgușanu oricând

Despre Bianca Drăgușanu, Alex Bodi spune că a iertat-o, însă nu o consideră un capitol încheiat al vieții lui.

”Nu există capitol încheiat pentru mine în lumea asta niciodată. Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, a mai spus Alex Bodi.

Colaj FOTO: Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe