De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova. Rusoaica a recunoscut totul

Nicu Stan, Alexandra Chiric 18.04.2021, 23:48

De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi și Daria Radionova. Rusoaica a recunoscut totul. Fostul Biancăi Drăgușanu pare să nu aibă nicio vină.

Daria Radionova, dezvăluiri despre despărțirea de Alex Bodi. ”Ne-am despărțit și se pare că motivul este…”

S-a aflat de ce s-au despărțit, de fapt, Alex Bodi de Daria Radionova. Rusoaica a recunoscut făcut dezvăluiri recunoscând totul.

După ce au apărut fel și fel de speculații referitoare la motivul despărțirii de Alex Bodi, Daria Radionova a simțit nevoia să facă lumină. Rusoaica a dezvăluit de ce nu mai formează un cuplu cu afaceristul de la Mediaș.

Daria Radionova nu posta poze cu Alex Bodi pe Facebook
Daria Radionova nu posta poze cu Alex Bodi pe Facebook

Ce l-a deranjat pe Alex Bodi la Daria Radionova

Alex Bodi s-ar fi supărat pe frumoasa rusoică după ce aceasta nu a postat pe rețeau de socializare nici o poză și cu el. Acesta consideră că Daria Radionova arăta astfel că nu este a nimănui.

”Am vrut doar să clarific această situație. Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că eu sunt rea. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat în videoclipuri și am avut timp să-mi postez mașina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el. Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut sesiunea de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el.

L-a ignorat Daria Radionova pe Alex Bodi

El crede că le-am ignorat pentru că aș fi vrut să îl ascund și am vrut să pretind că sunt o femeie singură. M-a insultat de la ora 12 noaptea până la 5:30 dimineața din cauza problemei lui cu rețelele de socializare.

De atunci avem aceleași conflicte. Înțeleg că situația lui actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii lui au fost vărsați pe mine și nu mai pot să suport asta”, a spus Daria Radionova, potrivit spynews.ro.

Dariei Radionova îi place să-și țină relația ferită de ochii lumii

De asemenea, Daria Radionova a dezvăluit că a avut mari discuții din această cauză, timp în care a încercat să îl facă să înțeleagă că motivul pentru care nu își expune relația pe social media este doar pentru că preferă să își țină viața amoroasă la privat.

”Sunt genul de persoană căreia nu-i place să arate totul în mod public, așa cum am spus înainte viața privată este o viață fericită. Nu am postat cât a vrut el – doar pentru că prefer să-mi păstrez relația pentru mine, nu pentru public! L-am iubit din suflet, am fost alături de el în momentele dificile …. Nu i-am cerut niciodată nimic, mai ales financiar, niciodată. Mi-am oferit chiar ajutorul financiar, dacă era nevoie”, a spus Daria Radionova.

Urmăriți Impact.ro și pe