Alături de cine şi-a sărbătorit Iulia Vântur ziua de naştere, după zvonurile despărţirii de Salman Khan. Imaginea care spune tot. Foto

Ana Anitoiu 25.07.2022, 09:23

Iulia Vântur a împlinit vârsta de 42 de ani duminică, 24 iulie. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naştere în India, după zvonurile despărţirii de actorul Salman Khan, celebru la Bollywood. O imagine de la petrecere arată cu cine a petrecut românca și spune tot în acest context.

Iulia Vântur, despre presupusa despărțire de Salman Khan

Iulia Vântur a început să trăiască o poveste de dragoste cu actorul Salman Khan în urmă cu aproximativ un deceniu. Vedeta și-a clădit o viață în India. Însă, recent, au apărut zvonuri conform cărora ea s-a despărțit de partenerul ei celebru la Bollywood. Românca n-a stat cu mâinile-n sân și a reacționat la acestea.

„Se ia un quote (citat, n.r.) oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o mare știre de senzație. Dragii mei, eu nu îmi trimit mesaje cu subînțeles pe Instagram, am cale directă, dacă am ceva de comunicat.

Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o persoană apropiată a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși… vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a scris Iulia Vântur în mediul online.

Alaturi de cine si-a sarbatorit Iulia Vantur ziua de nastere
Iulia Vantur

Cu cine și-a petrecut Iulia Vântur ziua de naștere

De altfel, o imagine de la ziua de naștere a vedetei arată că Iulia Vântur și-a petrecut aniversarea în India alături de prieteni, dar și alături de actorul Salman Khan. Acesta a pozat chiar lângă fosta prezentatoare de la Pro TV.

În imagine, artista Iulia Vântur apare zâmbind larg, îmbrăcată cu o rochie neagră decoltată, fără mâneci. În fotografie se mai vede și faptul că Salman Khan, deși stătea chiar lângă ea, n-a făcut niciun gest de apropiere față de vedetă, ci și-a ținut mâna într-un buzunar. Însă, pare că ea îi ținea o mână pe spate. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...