„Ai vrut să o omori?!” Cum a reacționat soțul Danielei Roba în momentul arestării VIDEO

Corina Oprea 07.06.2023, 12:22
„Ai vrut să o omori?!” Cum a reacționat soțul Danielei Roba în momentul arestării VIDEO

Daniela Roba trece prin clipe groaznice în acest moment. Fosta lui Nicolae Guță a fost bătută măr de soțul ei și în acest moment se află în stare gravă la spital. Medicii sunt foarte rezervați în ceea ce privește starea celebrului make-ul artist, în timp ce soțul ei refuză să dea declarații și să spună adevărul.

Detalii cutremurătoare despre Daniel Balaciu

Daniela Roba, fosta lui Nicolae Guță, a ajuns de urgență la spital după ce soțul ei a agresat-o fizic. Cei doi au avut o altercație, iar bărbatul și-a ieșit din minți și a lovit-o dur pe celebra vedetă. Tot el a fost cel care a sunat la 112 pentru a reclama fapta sa și pentru a chema ajutoare pentru femeia care zăcea într-o baltă de sânge.

După ce și-a mutilat soția cu un ciocan, Daniel Balaciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a fost dus la audieri și, surprins fiind de jurnaliști, a refuzat să facă declarații și nu a răspuns niciuneia dintre întrebări.

„Îți pare rău de ce ai făcut? De ce ai lovit-o cu ciocanul? Te-ai gândit la fetițe vreun pic? Ai vrut să o omori? Îți pare rău de ce ai făcut?”, au fost întrebările fără răspuns ale jurnaliștilor.


Bărbatul nu a realizat, pe moment, faptele sale, făcând un gest de-a dreptul șocant. După ce ar fi bătut-o cu ciocanul, acesta a pus mâna pe telefon și a filmat-o într-o baltă de sânge. Abia apoi a sunat la 112 și, când polițiștii au ajuns la fața locului, a declara că Dana a fost cea care a sărit la bătaie și el doar s-a apărat.

Cum este starea vedetei

Starea vedetei este, în continuare, una critică. Femeia se află la ATI, conform spuselor surorii sale, care le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea, pentru că este tot ce pot face.

”Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient”, a declarat Lidia Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Medicii sunt foarte rezervați și spun că doar o minune o poate salva. Vedeta a trecut printr-o operație de 9 ore, timp în care i-au fost îndepărtate bucăți mici de craniu de pe creier.

 

Urmăriți Impact.ro și pe