„Doar acasă își dau masca jos ”. Adriana Bahmuțeanu a răbufnit după ce Dana Roba a fost mutilată de soț

Badea Violeta 07.06.2023, 09:53

Un val de reacții a avut loc în mediul online, după ce Dana Roba a fost agresată fizică de către partenerul ei de viață. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a fost lovită de soț cu ciocanul în cap și se află acum în spital în stare deosebit de gravă. Ea a fost supusă unei operații pe creier, însă medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire. Printre persoanele care au reacţionat faţă de acest caz se numără și Adriana Bahmuțeanu. Iată ce a spus fosta soție a lui Silviu Prigoană!

Adriana Bahmuțeanu, reacție acidă după ce Dana Roba a fost lovită cu ciocanul în cap de soț

După ce Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital din cauza loviturilor primite din partea soțului, tot mai multe persoane publice au reacționat în mediul online și au avut doar cuvinte dure la adresa bărbatului.

Printre ele s-a numărat și Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a comentat pe internet cazul Danei Roba și, totodată, a transmis un avertisment femeilor să aibă grijă cu cine aleg să-și petreacă viața.

„Trist…foarte trist…. Din cauza acestui psihopat cu mască de familist, persoană religioasă și cu înalte standarde morale, două copile rămân acum în voia sorții… el arestat, ea săraca între viață și moarte! Atenție mare cu cine vă decideți să vă împărțiți viața și cum vă alegeți partenerul!!

Atenție la semnele care trădează un psihopat: limbaj, atitudine față de persoanele apropiate, izbucniri nervoase, interdicții, gelozie! Psihopații pot fi cele mai fermecătoare și de încredere persoane, doar acasă își dau masca jos și își arată adevărata față! Uneori viața poate atârna de un fir de păr, mai ales când nu vezi din timp dezastrul. Elefantul din cameră… adevărata față a partenerului…”, a scris fosta soție a lui Silviu Prigoană pe Instagram.

Citește și Cine este soțul Danei Roba, din cauza căruia a ajuns în stare gravă la spital. Daniel Balaciu a fost arestat!

Adriana Bahmuțeanu i-a lăsat cheile de la apartament cele mai bune prietene. Când s-a întors, după câteva zile, a avut un șoc. ”Îmi venea să o omor”
Adriana Bahmuțeanu

Dana Roba, operată de urgență pe creier

Dana Roba a ajuns de urgență la spital luni, 5 iunie, după ce ar fi fost lovită cu ciocanul în cap de partenerul său. Acum, fosta iubită a lui Nicolae Guță se află în stare critică la ATI, după ce a suferit o operație complicată pe crier.

Intervenția a durat mai mult de nouă ore, iar medicii sunt rezevați cu privire la starea make-up artistei. „Dana este într-o stare critică în continuare. Este o stare foarte critică. Noi suntem devastați”, au transmis surse apropiate familiei, pentru cei de la WOWbiz.ro.

Citește și Ce nume va purta Adriana Bahmuțeanu în acte, după căsătorie. Lovitură pentru George Restivan: „Nu renunț”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...