Motivul pentru care Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost săltat de mascați. Prima reacție a artistului

Madlen Moraru / 28.05.2020, 17:14
Motivul pentru care Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost săltat de mascați. Prima reacție a artistului

Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost săltat de mascați. Vestea a fost una neașteptată și a picat ca un trăsnet în industria showbiz-ului de la noi. Artistul originar din Grecia a oferit o primă reacție în acest sens și a avut un punct de vedere foarte aspru la adresa autorităților.

Motivul pentru care Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost săltat de mascați

În plină pandemie, scandalul izbucnit de curând și care îl are în centrul atenției pe artistul Nikos Papadopoulos. Bărbatul nu ar fi respectat regulile impuse de autorități, pentru a combate infectarea cu noul virus. De aceea, a fost băgat de urgență în carantină. Cântărețul a oferit o primă reacție, iar la fel a procedat și cunoscuta Adriana Bahmuțeanu. La rândul ei, și femeia cu o vastă reputație în industria televiziunii a dat câteva declarații despre ce i s-a întâmplat lui Nikos Papadopoulos.

Din primele informații făcute publice, artistul a revenit de curând din Grecia, în România. La punctul de trecere a froniterei ar fi declarat că se va autoizola la domiciliu, la București. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat și din această cauză a încălcat regulile impuse de către autorități, în perioada de pandemie cu noul virus. De asemenea, din pricina unei confuzii și pentru că la vamă nu i-au fost scrise mai multe adrese, bărbatul celebru s-a trezit cu mascații la ușă.

Motivul pentru care Nikos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, a fost săltat de mascați. Prima reacție a artistului
Iubitul Adrianei Bahmuțeanu a fost săltat de către mascați pentru că nu a respectat regulile impuse în pandemie

Prima reacție a artistului

“Eu m-am întors din Grecia acum câteva zile. Am venit cu mașina, am traversat Bulgaria fără probleme iar la intrarea în România mi s-a pus în vedere că va trebui să rămân în izolare timp de 14 zile și am fost întrebat de traseu și de domiciliu sau locul în care îmi voi efectua carantinarea. Era o femeie-vameșă, căreia i-am spus că merg la București pentru a-mi lua mașina, după care mă îndrept spre Constanța unde voi rămâne închis în casă. Aici trebuie să precizez faptul că eu am domiciliu atât în București cât și în Constanța. Femeia de la vamă mi-a completat documentele și mi-a urat drum bun. Eu mi-am dat seama că ea a trecut acolo doar București, pentru că eu nu vorbesc limba română. Eu sunt cetățean grec cu domiciliu în România, am aici un studio, o afacere, dar nu știu prea bine limba, nici să scriu nici să citesc.

Toate bune și frumoase, am ajuns la București, după care la Constanța. După două zile primesc un telefon de la Poliție. ‘Bună ziua, am fost la dumneavoastră acasă și nu erați’. ‘Păi unde ați fost?’, am întrebat eu. ‘La București’. Păi eu sunt la Constanța’… ‘Mulțumim, bună ziua’… Și asta a fost tot”, a susținut Nikos Papadopoulos, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI