Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit? Detalii în premieră: ”Asta am înțeles”

Iancu Andreea 07.08.2020, 13:21
Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit? Detalii în premieră: ”Asta am înțeles”

Adriana Bahmuțeanu a trecut de multă vreme peste relația cu Silviu Prigoană. Acum vedeta are un nou iubit, pe care l-a ținut o perioadă ascuns de ochii curioșilor. Totuși, relația dintre Adriana și grecul Nikolaos Papadopoulos pare să fi trecut la pasul următor. Adriana Bahmuțeanu s-ar fi căsătorit.

Detalii despre căsătoria Adrianei Bahmuțeanu

Între Adriana și Silviu Prigoană au rămas doar procesele de la Tribunal și copiii. Cei doi încă se văd în fața Instanței pentru a clarifica domiciliul minorilor. De altfel, conform ultimei decizii, copiii locuiesc la vila lui Prigoană. Mama lor, Adriana Bahmuțeanu, are dreptul să stea cu băieții săi două weekenduri pe lună. Totuși, procesul dintre cei doi foști soți nu s-a încheiat.

Pe de altă parte, cu ocazia intervenției din emisiunea lui Brancu, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a oferit detalii despre căsătoria vedetei. Prigoană susține că Adriana s-a căsătorit.

”Am înțeles că mama copiilor mei s-a căsătorit. Nu știu exact, nu e treaba mea. Eu așa am auzit, dar nu am văzut certificatul de căsătorie. În principiu, mi-aș dori să se căsătorească, să fie fericită, că până la urmă merită. Viața nu e făcută doar din chinuri și din ratinguri”, a afirmat Silviu Prigoană în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, potrivit wowbiz.ro.

Adriana și iubitul său, Nikolas Papadopoulos
Adriana și iubitul său, Nikolas Papadopoulos

Cine este iubitul Adrianei Bahmuțeanu

Vedeta a ținut secretă noua sa relație cu solistul grec Nikolaos Papadopoulos. Totuși, după ce bărbatul a fost dus în carantină la Techirghiol, Adriana a decis să mărturisească idila pentru a-i putea fi aproape. Fosta soție a lui Prigoană a vorbit într-un interviu pentru click.ro despre noua relație. Bărbatul care îi este alături se numește Nikolaos Papadopoulos, locuieşte de 8 ani în România, iar de 3 ani Adriana Bahmuţeanu îi manageriază concertele din ţară.

În cadrul interviului oferit publicației, Adriana a vorbit și despre o posibilă căsătorie. Vedeta declara atunci că actul nu ar aduce schimbări în relația dintre ei.

„În ceea ce mă priveşte, nu cred că un act de căsătorie mi-ar schimba cumva relaţia! Nu cred că actul ţine o căsnicie, ci parteneriatul domestic. Habar nu am!  Nu m-am gândit dacă o să fac sau nu o nuntă sau să mă căsătoresc, dar oricum nu se poate cu această pandemiei”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu despre relația cu Nikolas Papadopoulos, conform click.ro.