Adevărul despre fiul Nadiei Comăneci. Cu ce se ocupă Dylan la doar 15 ani

Iancu Andreea 29.04.2022, 17:32

Nadia Comăneci reprezintă, fără dar și poate, numele cu care România și lumea întreagă asociază performanța în gimnastică. Fosta sportivă, care a obținut prima notă de 10 din lume, într-un concurs olimpic de gimnastică, s-a mutat de ani buni în America, acolo unde trăiește alături de soțul, Bart, și fiul său, Dylan. Și pentru că așchia nu sare departe de trunchi, fiul Nadiei Comăneci are o pasiune specială, la doar 15 ani, fiind și el un mare admirator al sportului.

Cu ce se ocupă fiul Nadiei Comăneci, Dylan, la vârsta de 15 ani

Tânărul Dylan Conner, fiul Nadiei Comăneci, trăiește o viață spectaculoasă la vârsta de 15 ani. Acesta a fost ani buni pasionat de sport, practicând gimnastica, asemenea părinților săi. Totuși, pe măsură ce s-a maturizat, adolescentul a început să se distanțeze de acest sport, deși încă se mândrește cu salturile spectaculoase din sala de antrenament, și a descoperit alte pasiuni.

De la călărie, la pescuit și skateboarding, fiul Nadiei Comăneci s-a oprit la cursele de motoare și mașini. Recent chiar, Dylan s-a lăudat în mediul online cu performanțele sale automobilistice. Acesta a participat la o competiție pe un circuit privat, unde a condus o mașină specială pentru tatăl său, cu care Bart a concurat la cursele de mini raliuri în tinerețe, potrivit prosport.ro. Fosta gimnastă recunoștea chiar că tânărul este pasionat de sporturi extreme.

„Dylan are o mare pasiune pentru sporturile extrem. În acest weekend care a trecut a condus, pe un circuit privat, mașina ‘legends car’, pe care a pilotat-o Bart în tinerețe la cursele de mini raliuri”, a povestit Nadia pentru sursa citată.

Nadia Comăneci și soțul său, Bart Conner, mariaj de 26 de ani. Care este secretul longevității lor

Gimnasta cu care România se mândrește de mai bine de trei decenii, Nadia Comăneci, și-a găsit echilibrul și fericirea peste Ocean. Fosta sportivă îl cunoștea pe soțul său, Bart Conner în 1976, însă au decis să formeze o familie abia în 1996. Cei doi sunt de nedespărțit de atunci, fiind un exemplu pentru ceilalți.

După ce Nadia a fugit din țară, în 1989, ea și Bart s-au reîntâlnit. Ulterior, ei au devenit tot mai apropiați, partenerul său de viață susținând-o pe gimnastă să scape dintr-o situație dificilă în relația cu managerul ei. Iar această prietenie specială și grija pe care i-a dovedit-o de nenumărate ori, a făcut-o pe Nadia să se îndrăgostească iremediabil de Bart, de la care recunoaște că a învățat multe.

„…după ce am plecat în State, am fost prieteni 4-5 ani, am avut o mare prietenie. El a fost tot timpul grijuliu și eram total diferiți, ceea ce ne-a atras. Am învățat de la el să fii pozitiv și să te bucuri de ce ai astăzi.”, povestea Nadia într-un interviu mai vechi.

În urma iubirii dintre cei doi, Nadia Comăneci și Bart Conner au împreună un fiu, pe Dylan, care s-a născut pe 3 iunie 2006. Fosta gimnastă l-a numit pe adolescent „10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, făcând o paralelă cu momentul în care a făcut istorie la Jocurile Olimpice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...