Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan a câștigat primul lui concurs în 2020

Ana Anitoiu / 24.11.2020, 19:13

Fiul Nadiei Comăneci a demonstrat că proverbul ”așchia nu sare departe de trunchi” este adevărată, în cazul lui. Dylan are  vârsta de 14 ani, a luat-o pe urmele mamei sale, în gimnastică, și a câștigat primul lui concurs, în acest an. El a urcat pe podium cu entuziasm și și-a făcut părinții mândri.

Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci

La vârsta de 14 ani, fiul Nadiei Comăneci are un trup de tânăr gimnast, este tuns scurt și arată entuziasm pentru gimnastică. De altfel, Dylan a câștigat un concurs, în Statele Unite ale Americii, în acest an. Are de la cine să moștenească aptitudinile pentru acest sport – ambii lui părinți.

După ce și-a luat locul pe podium, fiul Nadiei Comăneci a primit o medalie și s-a lăsat fotografiat, împreună cu ceilalți copii care au fost premiați. ”Felicitări tuturor competitorilor și campionului”, a scris gimnasta legendară, pe Instagram, unde a publicat și un videoclip cu momentul special.

Ce sporturi îl mai pasionează pe fiul Nadiei Comăneci

Gimnastica nu este singura pasiune pe care o are fiul Nadiei Comăneci. Dylan Paul Conner practică și fotbal, golf, hochei și înot. Totuși, gimnastica ar fi cea care l-ar atrage cel mai mult. O dovadă în acest sens o reprezintă clipurile și imaginile pe care mama lui le postează pe rețelele de socializare, în care el apare la antrenamente și concursuri.

”Părinți mândri”, a scris Nadia Comăneci, în descrierea unui clip în care fiul ei, Dylan, și al soțului ei, fostul gimnast Bart Conner, apare în timpul unor antrenamente la gimnastică. În clip, Dylan face un salt spectaculos, ce a atras numeroase comentarii pline de admirație, pe Instagram.

Cum arata acum fiul Nadiei Comaneci
Fiul Nadiei Comaneci, campion

Fiul Nadiei Comăneci, reproș pentru mama sa

În urmă cu doi ani, Nadia Comăneci a dezvăluit că fiul ei i-a făcut un reproș dureros. Băiatul i-a spus verde-n față mamei sale ce îl deranja cumplit, la vârsta de 12 ani. Gimnasta, care a obținut prima notă de 10 pentru un exercițiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976, a dezvăluit totul.

”Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată. Trebuie să găseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru tine, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găsi un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport”, a spus Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci, despre rutina ei de dimineață

În urmă cu un an, Nadia Comăneci povestea despre rutina ei de dimineață, din care reieșea că are grijă să îi fie aproape fiului ei, precum și soțului ei. Gimnasta de 10 a spus atunci că obișnuia să îi supravegheze pe amândoi, până când erau gata să iasă din casă.

”Eu îl pregătesc dimineaţă pentru şcoală, îi fac lunch-ul, îi pregătesc hainele, pregătesc de fapt micul dejun şi pentru el, şi pentru Bart. Eu mă las la sfârşit, şi în momentul în care ei au plecat spre şcoală atunci mă ocup de mine şi de ce este prin casă. Iar eu îl iau de la şcoală şi îl îndrum spre casă sau spre office, că de multe ori vine la office pentru că are foarte multe animale acolo de care trebuie să aibă grijă”, a povestit Nadia, la finalul anului trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI