Adevărul despre divorţul Nicoletei Luciu de Zsolt Csergo. Vedeta rupe acum tăcerea

Iancu Andreea, Gabriel Alexandru 13.12.2021, 14:31

În urmă cu câteva zile, toată lumea a fost uimită de vestea că Nicoleta Luciu și soțul său Zsolt Csergo ar urma să divorțeze. Cei doi sunt celebri pentru mariajul longeviv, de mai bine de nouă ani de zile, precum și pentru frumoasa familie pe care o formează alături de cei patru copii ai lor. Conform veștilor apărute în presă, relația celor doi ar fi început să scârțâie, astfel că aceștia s-ar afla în pragul divorțului. În urma acestor zvonuri, cei doi soți au decis să facă lumină privind mariajul lor și au dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile.

Care este adevărul despre divorțul Nicoletei Luciu de soțul său, Zsolt Csergo

Una dintre cele mai frumoase femei din România decidea să se retragă din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani și să se dedice exclusiv vieții de familie. Aceasta, împreună cu soțul său, s-au concentrat pe creșterea celor patru micuți ai lor, departe de tumultul Capitalei, alegând să locuiască în Miercurea Ciuc. Deși nu au mai apărut în lumina reflectoarelor de multă vreme, cei doi soți au devenit un subiect fierbinte în ultimele zile, după ce toată lumea a început să vorbească despre divorțul Nicoletei Luciu de Zsolt Csergo.

Informațiile publicate de spynews.ro, susțin că vedeta și soțul său ar urma să se prezinte în fața unui notar pentru a pune capăt căsniciei. Cu toate acestea, cele mai recente detalii sugerează un scenariu complet diferit. Nicoleta Luciu ar fi declarat, în exclusivitate pentru fanatik.ro, că nu se pune problema să divorțeze, însă nu a oferit alte detalii. „Nu divorțez!”, a fost afirmația Nicoletei Luciu. În plus, ea și soțul său ar mai fi punctat câteva aspecte în tot acest scandal.

Adevărul despre divorțul Nicoletei Luciu cu Zsolt CsergoNicoleta Luciu și soțul său, Zsolt Csergo, în ziua nunții

„Nu e adevărat”

Pentru a întări ideea că între cei doi parteneri nu poate fi vorba despre despărțire, atât Nicoleta Luciu cât și Zsolt Csergo au infirmat vestea unui posibil divorț, oferind declarații după apariția zvonurilor.

Nu divorțez. Nu este adevărat!, a declarat Nicoleta Luciu.

Nu e adevărat! Unde a apărut prostia asta? Nici vorbă să divorțăm. E o prostie. Nu divorțăm!, a declarat omul de afaceri Zsolt Csergo pentru click.ro.

Cum descria Nicoleta Luciu relația sa cu soțul. Zsolt a fost iertat de vedetă după ce a „călcat strâmb”

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo se căsătoreau în 2012, la câțiva ani distanță de la apariția pe lume a primului lor copil, Zsolt Jr., care le umple inima de bucurie din 2008. Ulterior, în 2011, cei doi parteneri au devenit părinții a trei copii, tripleții Kim, Kevin și Karoly. Însă dincolo de familia frumoasă pe care au format-o împreună, căsnicia uneia dintre cele mai apreciate românce a trecut prin momente dificile. La un moment dat, Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au fost la un pas de divorț.

Bărbatul era prins înșelând-o pe Nicoleta cu Kinga Sebestyen, o antrenoare de Kangoo Jumps. Totuși, deși mulți s-ar fi așteptat ca vedeta să divorțeze, Nicoleta a decis să îi mai dea o șansă soțului său, astfel că a încercat să repare mariajul, de dragul familiei pe care o aveau împreună. În plus, frumoasa brunetă își dezvăluia filosofia din relație, în urmă cu mai mult timp.

E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată, pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am superenergie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el, a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit Wowbiz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...