Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Nicoleta Luciu și Dinu Maxer. Bărbatul a făcut totul public după 16 ani

Iancu Andreea 12.11.2021, 19:51
Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Nicoleta Luciu și Dinu Maxer. Bărbatul a făcut totul public după 16 ani

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care însă s-a terminat în anul 2005. Deși mulți credeau că cei doi vor ajunge până în fața altarului, se pare că destinul nu le-a surâs să formeze o familie unul cu celălalt. Într-un interviu sincer, Dinu Maxer a recunoscut motivul pentru care cei doi s-au despărțit, în ciuda faptului că toată lumea îi considera perechea perfectă. Artistul a vorbit despre detalii din viața sa intimă cu fosta soție.

Care este motivul pentru care s-au despărțit Nicoleta Luciu și Dinu Maxer

Fanii cuplului format din frumoasa Nicoleta Luciu și Dinu Maxer sperau să îi vadă pe aceștia împreună până la adânci bătrânești. Cu toate astea, lucrurile s-au schimbat complet în 2005, când ambii au decis să își urmeze propriul drum. Actrița a activat o perioadă de timp ca actriță, jucând în mai multe producții de televiziune, în timp ce Dinu s-a retras din lumina reflectoarelor pentru o vreme. Pentru că între timp este căsătorit și are doi copii alături de Deea Maxer, soția sa, Dinu a acceptat să povestească motivul pentru care el și Nicoleta Luciu s-au despărțit.

Prezent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Dinu Maxer a răspuns afirmativ la provocarea sosurilor iuți, dezvăluind totodată mai multe secrete din viața sa personală. Se pare că prăpastia dintre el și fosta iubită a fost reprezentată de planurile brunetei pentru viitor. Nicoleta Luciu își dorea copii, însă el nu își dorea pe atunci acest pas important. De asemenea, un alt motiv l-a reprezentat gelozia bărbatului, care nu era de acord ca Nicoleta să joace în telenovele.

Care este motivul pentru care Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit
Nicoleta Luciu și Dinu Maxer

“Nu am vrut să mă căsătoresc”

Cătălin Măruță: Spune 3 motive care au dus la despărțirea de Nicoleta Luciu

Dinu Maxer: Eu plecasem în viață cu istoria părinților mei și nu am vrut să mă căsătoresc. Nu știu de ce m-am căsătorit cu Deea, așa că poți să o întrebi tu pe ea. Ne-am despărțit în 2005 eu și Nicoleta. Eram gelos, chiar nebun de gelos. Nu m-am căsătorit pentru că mă luptam cu un concept care era mai puternic. N-am vrut să am copil, n-am vrut să mă căsătoresc și n-am vrut să joace în telenovele, a povestit vedeta în emisiunea “La Măruță”, la Pro TV.

Detalii din viața de cuplu alături de Deea Maxer, soția sa

Printre întrebările picante s-au remarcat și cele care au adus la iveală faptul că Dinu Maxer a fost îndrăgostit în secret de Alexandra Dinu. Acesta a încercat să o cucerească pe frumoasa jurată de la Românii au talent dar nu a avut succes.

Cătălin Măruță: Spune numele unei vedete de care ai fost îndrăgostit în secret!
Dinu Maxer: Alexandra Dinu

Cătălin Măruță: Erai cu Nicoleta Luciu și erai și îndrăgostit de Alexandra Dinu în perioada aia? În ’99 când făceam emisiuni la TVR veneau saci de scrisori. 90% le avea Dinu Maxer și la fete Alexandra Dinu. Saci de scrisori primea.

Care este motivul pentru care Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit
Dinu și Deea Maxer

Cum a ajuns să se căsătorească până la urmă

Chiar dacă în relația cu Nicoleta Luciu nu și-a dorit să treacă la pasul cel mare, cu Deea, o tânără cu 17 ani mai mică decât el, Dinu Maxer a devenit nu doar soț, ci și tatăl a doi copii. Deși o consideră sufletul său pereche pe soția sa, artistul recunoaște că partenera lui de viață are și unele defecte.

Cătălin Măruță: Spune numele unui bărbat celebru care i-a făcut avansuri soției tale în timpul căsniciei.
Dinu Maxer: Andrei Ștefănescu! Era în anul 2005, atunci când mă despărțisem de Nicoleta și era mare circ după separare. Noi ne-am ascuns vreo 2 ani. Nu am fost cu amândouă deodată, deși așa a părut. După două săptămâni de la despărțire am vorbit cu Nicoleta și i-am zis de prietena mea. Iată și demonstrația că am iubit-o foarte mult!

Deea avea 15 ani și eu aveam 32 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine. Am ținut ascuns totul până a împlinit 18 ani. Familia nu a știut chiar imediat. Părinții ei au aflat până când ea a făcut 16 ani, ai mei nu au aflat, dar au bănuit. Au fost de acord în cele din urmă.

Care este motivul pentru care Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit
Familia lui Dinu Maxer

Cătălin Măruță: Dacă nu ai fi cunoscut-o pe Deea cu cine altcineva din lumea publică te-ai fi căsătorit?
Nu mă gândeam la căsătorie. Dacă nu era Deea, nu mă căsătoream niciodată.

Cătălin Măruță: Spune trei defecte ale soției tale!
Dinu Maxer: Cheltuitoare, dezordonată, stresată la volan când sunt în dreapta ei. Mă enervează de fiecare dată.

Urmăriți Impact.ro și pe